• Konkurs Sekretarijata za poljoprivredu
  • 29.10.2016. 09:00

Za odgajivački program 60 miliona dinara

Novac dobijen na ovom konkursu mora biti iskorišćen za sprovođenje mera odgajivačkog programa u govedarstvu, svinjarstvu, ovčarstvu i kozarstvu, živinarstvu, kod kopitara i u pčelarstvu, kao i za poslove kontrole sprovođenja programa.

Foto: bigstockphoto.com,slovegrove
  • 321
  • 34
  • 0

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za raspodelu sredstava iz godišnjeg programa mera za sprovođenje odgajivačkog programa u AP Vojvodini u 2016. godini u ukupnom iznosu od 60 miliona dinara. Novac dodeljen po ovom konkursu mora biti iskorišćen za sprovođenje mera odgajivačkog programa u stočarstvu (govedarstvu, svinjarstvu, ovčarstvu i kozarstvu), živinarstvu, kod kopitara i u pčelarstvu, kao i za poslove kontrole njegovog sprovođenja.

Pravo na prijavu za korišćenje sredstava imaju odgajivačke organizacije kao i organizacije s posebnim ovlašćenjima sa sedištem na teritoriji Vojvodine. Ukoliko se sredstva prema ovom programu, na osnovu prispele konkursne dokumentacije, ne realizuju u celosti, odlukom pokrajinskog sekretara novac će biti preusmeren na odgajivačke mere kod drugih vrsta stoke, a do planiranog maksimalnog godišnjeg obima odgajivačkih mera predviđenog Dugoročnim planom mera za sprovođenje odgajivačkog programa u AP Vojvodini, za period 2015. do 2019. godine.

Potrebnu konkursnu dokumentaciju zainteresovani treba da dostave do 7. novembra 2016. godine, na adresu Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, s naznakom "Konkurs za odgajivanje stoke".

Foto: bigstockphoto.com,slovegrove


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske delatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mesta obitavanja pčela su veliki... Pročitaj više »

Dokumenti


Izvori

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo


Tagovi

Konkurs Vojvodina Pokrajinski sekretarijat Poljoprivreda Stočarstvo Govedarstvo Svinjarstvo Ovčarstvo Kozarstvo Živinarstvo Pčelarstvo Finansiranje


Autor

Marinko Tica

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Naročito je zainteresovan za teme i zbivanja u agraru, a zamenik je urednika na Agroklubu.