Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 06.03.2021. 14:00

Za održavanje naučno stručnih aktvnosti Pokrajina izdvojila pet miliona dinara

Bespovratna finansijska sredstva koja se dodeljuju po Konkursu namenjena su za podršku za organizovanje naučno stručnih skupova, studijskih putovanja, seminara, radionica, tribina i predavanja u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Foto: Bigstock/kasto (ilustracija)
  • 55
  • 39
  • 0

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu raspisao je konkurs za dodelu sredstava za održavanje naučno stručnih aktvnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja u 2021. godini na teritoriji AP Vojvodine u visinu od pet miliona dinara.

Maksimalni iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi jeste 1.000.000 dinara. Bespovratna finansijska sredstva koja se dodeljuju po Konkursu namenjena su za podršku za organizovanje naučno stručnih skupova, studijskih putovanja, seminara, radionica, tribina i predavanja u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja (zakup prostora, angažovanje konsultanata, prevodioca i tehničkog osoblja, putne i troškove boravka, izrada dizajna i štampanja promotivnog i stručnog materijala).

Uslovi konkurisanja?

Obrazovne ustanove i naučnoistraživačke ustanove s teritorije AP Vojvodine korisnici
budžetskih sredstava koje je osnovala Republika Srbija ili AP Vojvodina mogu da konkurišu ukoliko:

  • poseduju Program naučno stručnih aktivnosti;
  • je podnosilac prijave regulisao poreske i druge dospele obaveze iz javnih prihoda za 2020. godinu;
  • podnosilac prijave ima sedište na teritoriji jedinice lokalne samouprave sa teritorije AP Vojvodine i mesto realizacije mora biti na teritoriji jedinice lokalne samouprave sa teritorije AP Vojvodine;
  • podnosilac prijave nema neispunjenih ugovornih obaveza prema Pokrajinskom sekretarijatu, kao ni prema Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede na osnovu ranije potpisanih ugovora i
  • se plaćanje obavlja na tekući račun dobavljača ili gotovinski, a plaćanja putem kompenzacije i cesije neće biti priznata.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 02.04.2021. godine.

Prijave s potrebnom dokumentacijom treba dostaviti POŠTOM, NA ADRESU: Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad s naznakom: KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ZA ODRŽAVANJE NAUČNO STRUČNIH AKTIVNOSTI U 2021. GODINI NA TERITORIJI AP VOJVODINE ili lično u Pisarnici pokrajinskih organa uprave, u zgradi Pokrajinske vlade AP Vojvodine (svakog radnog dana od 9 do 14 časova).

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona: 021/487-4601 od 10 do 14 časova.

Detaljnije informacije u vezi sa konkursom možete pročitati u dokumentima ispod teksta, a obrasce finansijskog plana, izveštaja i obrazac za podnošenje prijave možete preuzeti putem ovog linka.


Dokumenti


Tagovi

Konkurs Subvencije Vojvodina Naučno stručne aktivnosti


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...