Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 22.03.2022. 16:00

Završena isplata 8.000 dinara po hektaru, moguće naknadno prijavljivanje

Poljoprivredni proizvođači koji su registrovali svoje gazdinstvo u periodu od 30.09.2020 do 30.09.2021 godine, ili pre tog perioda, zahteve će podnositi Upravi za agrarna plaćanja putem mejl adrese.

Foto: Depositphotos/photo_oles
  • 434
  • 58
  • 0

Uprava za agrarna plaćanja završila je isplatu subvencija u iznosu od 8.000 dinara po hektaru svim registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima. Za poljoprivrednike koji su naknadno podneli zahtev za elektronsku adresu ministarstva poljoprivrede isplata subvencija po hektaru počinje danas 22.3, piše Blic.

Kako je ranije istaknuto na sajtu Uprave, poljoprivredni proizvođači koji su registrovali svoje gazdinstvo u periodu od 30.09.2020 do 30.09.2021 godine, ili pre tog perioda, a koji u 2021. godini nisu ostvarili pravo na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji, zahteve će podnositi Upravi za agrarna plaćanja putem mejl adrese podsticaji.pohektaru@minpolj.gov.rs do 30. aprila 2022. godine.

Počela isplata subvencija po hektaru za prvih 50.000 gazdinstava

Dovoljno je dostaviti podatke o podnosiocu zahteva, i to:

  • ime i prezime;
  • matični broj (JMBG) i
  • broj poljoprivrednog gazdinstva (BPG).

Korisnicima koji nisu tehnički u mogućnosti da upute mejl biće dostupne filijale Uprave za Trezor.


Tagovi

Subvencije po hektaru 8.000 dinara Uprava za agrarna plaćanja


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Da li ste znali za ovaj recept? -Potočarka -Vrhovi mlade Koprive -Dve vrste Divljeg luka -Cvetovi Jagorčevine, Ljubičice, i Plućnjaka. -Sirće Trnjine, maslinovo ulje, so Biljke očistiti i oprati. Koprivu kratko popariti i iseckati. Poročark... Više [+]