Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 2021
  • 01.01.2021. 12:00

Srećna Nova godina: Položili smo veliki test - idemo dalje!

Ova godina bila je svakako test i za Agroklub. Međutim, baš s početka korona krize, u aprilu zabeležili smo rekord čitanosti i 100.000 poseta u samo jednom danu!

Foto: Agroklub
  • 82
  • 406
  • 0

Uh, kakva godina iza nas! Agrar Srbije, ali i sveta stavljen je na test, ali smo dokazali da poljoprivreda ne može i, najvažnije, ne sme da stane. Nekad se čini da su poljoprivrednici prepušteni sami sebi, ali posao kojim se bave nosi rizike kao i svaki drugi, ali donosi jednu važnu prednost - hranu! Nešto bez čega čovek ne može.

Možda je to jasan pokazatelj da još bolje, jače i odlučnije treba da se okrenemo zemlji, prirodi i zdravlju koje dolazi iz nje. Radimo na sebi, unapređujmo se znanjem i širimo svoju proizvodnju.

Godina 2020: Dokazali smo da poljoprivreda ne sme da stane?

Ova godina bila je svakako test i za Agroklub. Međutim, baš s početka korona krize, u aprilu zabeležili smo rekord čitanosti i 100.000 poseta u samo jednom danu, koji je poseban tehnički izazov koji smo uspeli da savladamo!

Ove godine nismo hteli da posustanemo, pa smo se pored naših redovnih autora koji najviše doprinose radu našeg portala svojim tekstovima, pojačali novim, ali i prvim stipendistom Agrokluba Srbija. 

Ove godine objavili smo preko 2.700 tekstova, dobili 1.500 novih korisnika. Naš KLUB je bio prilično aktivan sa skoro 800 postova, a Oglasnik sa 360 novih oglasa. Naša fejsbuk stranica beleži 50.800 lajkova i za hiljadu više "folovera". Tvitovali smo, postovali, delili objave, odgovarali na poruke, meilove, komentare...

Tu smo da vas informišemo, naučimo, predložimo vam - jednostavno, tu smo za vas, jer zbog vas i postojimo!

Srećnu i berićetnu Novu 2021. godinu želi vam Agroklub!


Tagovi

Srećna Nova godina Agroklub 2020


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...