Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 2022.
  • 01.01.2022. 10:00

Srećna Nova godina! Tajna svakog uspeha leži u dobroj pripremi

Srpski je seljak još jednu godinu izneo svojim radom, a mi smo tu kao Agroklub bili podrška pravim i pravovremenim informacijama.

Foto: Agroklub
  • 99
  • 12
  • 0

Još jedna godina korone iza nas, još jedan veliki test, ali i pokazatelj da je sve u pripremi ili što bi neki poljoprivredni stručnjaci rekli - u preventivi. Svetska ekonomija se našla u krizi, ali proizvodnja hrane nije stala, baš naprotiv!

Prošla 2021. nam je još jednom dokazala da je u poljoprivredi bitno planirati uz reč struke i šire sagledavanje dešavanja oko sebe. Koristiti sve što nam je od pomoći, od intuicije do iskustva. Srpski je seljak još jednu godinu izneo svojim radom, a mi smo tu kao Agroklub bili podrška pravim i pravovremenim informacijama. Sa brojnim dopisnicima koji su vredno donosili najzanimljivije i najnovije vesti o dešavanjima agrara iz svih delova Srbije, prenosili muke i uspehe naših proizvođača.

Turbulentna 2021. godina - šta najavljuje u sledećoj?

Prošlu godinu Agroklub u Srbiji završio je sa preko 5,1 milion poseta. Napisali smo i objavili nekoliko hiljada tekstova iz svih grana poljoprivrede, od stručnih tema iz stočarstva, ratarstva, povrtarstva, voćarstva, do najnovijih obaveštenja o konkursima iz nacionalnog budžeta i evropskih fondova. Bilo je i ponešto reportaža sa sajmova, ali i novina iz oblasti ekologije i seoskog turizma.

Naša mreža KLUB bila je aktivnija nego ikada do sad. Hvalili ste nam se svojim baštama, pitali za savete, komentarisali dešavanja. Samo tako nastavite! ;)

Više ste bili aktivni i na oglasima, kao i na društvenim mrežama. Naša je fejsbuk stranica zabeležila preko 55.500 pratilaca. Aktivni smo i na tviteru, a uvek dostupni za znatiželjne, ali i samouverene u svoje znanje.

Na raspolaganju smo i dalje za one od kojih nam svaki dan zavisi - proizvođače hrane!

Srećnu i berićetnu 2022. godinu, želi vam Vaš Agroklub!


Tagovi

Srećna Nova godina Agroklub 2021 2022


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...