Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Novi pokrajinski sekretari za poljoprivredu i urbanizam

Skupština Vojvodine imenovala je nove pokrajinske sekretare za poljoprivredu i urbanizam. Dosadašnji sekretar za urbanizam, Vladimir Galić, vodiće Sekretarijat za poljoprivredu, a resor urbanizma preuzeo je Nemanja Erceg. Takođe, Pokrajinski parlament usvojio je i Izveštaj o izvršenju budžeta za prvih šest meseci ove godine.

Galić je rođen 1972. godine u Kikindi, a diplomirao je na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, gde je položio i pravosudni ispit. Bio je pomoćnik ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu. Bio je predsednik Gradskog odbora DSS u Novom Sadu, da bi potom prešao u Srpsku naprednu stranku, u kojoj je na funkciji potpredsednika Gradskog odbora u Novom Sadu. 

Kako prenosi RTV, u pokrajinsku kasu u prvih šest meseci slilo se 55,1 milijarda dinara, što je 61,8 odsto od ukupno planiranih prihoda za ovu godinu. Potrošeno je nešto više od 38 milijardi, odnosno 42,7 odsto celogodišnjeg plana.

Pokrajinski poslanici dali su zeleno svetlo za izgradnju vetroelektrane u opštinama Srbobran i Bečej, a usvojili su i Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike.