Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Rekordni budžet za lovstvo u Vojvodini

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je 96,6 miliona dinara za razvoj lovstva u Vojvodini, prenosi 021.

Zaključeno je 308 ugovora sa 87 korisnika, među kojima su lovačka udruženja, javna preduzeća i privredna društva. Ugovore je uručio pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Milan Dozet, koji je istakao da budžet za ovu oblast nikada nije bio veći.

Dodeljena sredstva su namenjena za unapređenje stanja populacije divljači i njenih staništa, opremanje korisnika lovišta, praćenje stanja pojedinih vrsta divljači u AP Vojvodini, nabavku odraslih jedinki fazana, izgradnju prihvatilišta za fazanske piliće, nabavku žive divljači poljske jarebice, izgradnju i rekonstrukciju lovno-tehničkih objekata i nabavku žive divljači u lovištima posebne namene, nabavku opreme za korisnike lovišta, istraživanje realnog prirasta zeca, izradu i realizaciju projekata promocije lovstva, kao i za troškove osiguranja korisnika lovišta na ime štete od divljači.

(Foto: Depositphoto/PantherMediaSeller)