Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Međunarodna izložba sitnih životinja po 38. put održana u Subotici, okupila je ove godine 140 izlagača koji su izložili ukupno preko 1.600 eksponata različitih vrsta životinja iz sekcija kunićara, teraristike, živinara, glubara i ptičara, prenosi Subotica.com.

"Od sekcije golubara ove godine imamo preko 800 eksponata, odmah iza su ptice, kojih imamo oko 650, zatim kunići oko 110 i živine 92 eksponata. Ove godine je 20 odsto veći broj prijavljenih nego prethodnih godina, što zanči da je u našem gradu ovaj hobi u porastu, u odnosu na druge gradove, gde je zabeležen pad. Subotica je prepoznatljiva po tome da sa našeg područja potiču poznati i dobri uzgajivači" ističe predsednik udruženja uzgajivača sitnih životinja Subotice Marko Šarčević.

Ono što je ključno za bavljenje uzgojem sitinih životinja jeste ljubav, što je ujedno i najveći benefit, dok je najveći problem sa kojim se suočavaju nemogućnost izlaska u države Eu.

Poslednjeg dana manifestacija održana je berza sitnih životinja na kojoj je uz izložbu eksponata na stotine vrsta ptica i drugih pernatih jedinki i zečeva zainteresovani su ponudili i na prodaju veliki izbor pernatih, krznenih i drugih manjih životinja koje se mogu držati i kao kućni ljubimci.

Foto: Subotica.com