Druga radionica “Šta je organsko vino?” u okviru projekta “Brendiranje srpskih organskih vina" koji je podržao Švajcarski državni sekretarijat za ekonomske poslove - SECO i IFOAM-Organics International održana je u subotu u Beogradu, kao prateći program festivala organskih vina i hrane Organizacija. Branislav Anđelić, iz organske vinarije Plavinci iz Grocke koja sprovodi projekat, opisao je osnovne principe organske proizvodnje i tehnološke razlike u odnosu na konvencionalnu proizvodnju. Posebna pažnja je data uticaju na održivost plodnosti zemljišta i zdravlje, kako radnika u proizvodnji tako i konzumenata vina. U okviru projekta održaće se još nekoliko ovakvih radionica. #organskovino
Radionice Šta je organsko vino - Organska vinarija Plavinci
Radionice – Šta je organsko vino? U okviru projekta “Brendiranje srpskih organskih vina“ koji je podržao Švajcarski državni sekretarijat za ekonomske poslove – SECO i IFOAM-Organics International, odr...