Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Blokiraju auto-put jer im nije plaćeno oduzeto zemljište - prodaće šoder i pesak za put

Meštani sela Baluga, kod Čačka, koji 11. dan blokiraju radove na izgradnji deonice auto-puta Preljina-Pojate jer im nije plaćeno zemljište oduzeto radi izgradnje puta, rekli su danas agenciji Beta da još nisu dobili ponudu sporazuma sa "Koridorima Srbije" o ispunjavanju njihovih zahteva.

Rekli su da su im predstavnici "Koridora Srbije", koji su ih posetili pre šest dana, obećali da će biti isplaćeno zemljište i da će najkasnije do 28. septembra potpisan sporazum u Gradskoj upravi Čačka, ali da nisu dobili ni predlog tog sporazuma.

Mešatni su najavili da će, ukoliko im se do nedelje ne javi niko od nadležnih institucija koje bi trebalo da se bave rešavanjem njihovih zahteva, oglasiti prodaju šodera i peska za koji pretpostavljaju da služi za izgradnju auto-puta, a nalazi se na parcelama koje su im oduzete, a nisu plaćene.

Blokada puta Preljina-Požega i Čača-Lučani

I meštani sela Pakovraće, kod Čačka, nastavili su blokadu radova na izgradnji deonice auto-puta Preljina-Požega koju su počeli pre oko tri meseca, takođe zahtevajući plaćanje zemljišta koje im je oduzeto radi izgradnje tog puta.

Meštani Pakovraća su blokirali radove na izgradnji auto-puta i delimično blokiraju regionalni put Čačak-Lučani gde zaustavljaju samo vozila graditelja auto-puta, dok ostala propuštaju.

 

Foto: YouTube/Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)/Srđan Prpa