Evo kjoje su domaće kokoške najpoznatije u svetu


Ovo su svetski priznate i poznate domaće kokoške

Svaki živinar ili osoba koja želi da se bavi živinarstvom obično je u dilemi koje i kako odabrati kokoške, da li uzeti domaće ili kupit...

www.agroklub.rs

pa Brukaaaaa Prvi međunarodni festival kobasice Dunavske regije, planiran da se od 8. do 10. februara održi na Novosadskom sajmu, otkazan je iz, kako se navodi, tehničkih razloga. Organizator, Udruženje "Citadela" iz Srbobrana, naišao je na neočekivane i u ovom trenutku nerešive tehničke probleme, z... Pročitaj celu belešku »

Nema laži, nema prevare


Uskoro nova rigoroznija pravila za proizvođače sokova

Pritužbe potrošača u Srbiji, najčešće su se odnosile da kvalitet sokova, koji nisu po kvalitetu odgovarali onome što piše deklaraciji n...

www.agroklub.rs

Šta se sadi, evo odgovora :-D


Šta se radi, a šta sadi u februaru?

Februar je mesec, kada se polako, ali sigurno nazire dolazak proleća, pa samim tim i posla u polju ima više nego što je toga bilo u pre...

www.agroklub.rs

Lako je :-)


Kako da zasadite ananas u kućnim uslovima?

Ukoliko uživate u ukusu egzotičnog voća ili biste voleli  da ga negujete u saksiji ili bašti donosimo vam korisne savete kako da uzgaja...

www.agroklub.rs

Zjuuuu ovo deluje baš MOĆNOOOOO


Bacačem plamena protiv korova u organskoj poljoprivredi?

Smanjenje pesticida i hemije uopšte, sve je veći trend u poljoprivrednoj proizvodnji. Kako bi tome doskočili, pojedini poljoprivrednici...

www.agroklub.rs

Na Mesecu su proklijale prve biljke, što je prvi put da je neka biološka supstanca izraste na tom Ze... Pročitaj celu belešku »

Puzavice Danas u kućama možete da nađete puzavice koje prekrivaju i pola zida. Iako je ovakva flora... Pročitaj celu belešku »

Kada pročitate ovaj tekst više nećete nonšalantno prolaziti pored parka u kojem se psi izvode u šetn... Pročitaj celu belešku »

Pre nego što počnemo sa konkretnim treninzima i klikerom, još malo teorije. Određene pojmove, koji možda zvuče suviše naučno, je svakako dobro poznavati. Klikering metoda je više od samog klika. Kao što će pokazati praksa, ta mala igračka baš i nije toliko bitna. Najbitniji je način učenja, sama fil... Pročitaj celu belešku »

Sretan ti Novi Sade 271. rođendan!!!
Lep, živ i tolerantan mi zauvek bio...

U grupi psećih bolesti štenecak zauzima veoma istaknuto mesto. Pre svega, smatra se bolešcu mladih p... Pročitaj celu belešku »

Kada on prolazi pored stolova u policijskoj stanici Viber okruga u američkoj državi Juti, kao da je... Pročitaj celu belešku »

Svih 400 i više savremenih rasa pasa su zapravo usko povezane sa njihovim divljim precima vukovima.... Pročitaj celu belešku »