Ovo su najpametnije rase pasa


10 najpametnijih rasa pasa

Iako je svaki pas pametan i inteligentan na svoj način, i ne treba previše odvajati rase i pojedine favorizovati, kinolizi su sastavili...

www.agroklub.rs

Praznici nam stižuuu


Za šta sve može da se koristi rasol?

Čarobna tečnost od kiselog kupusa protiv mamurluka - njegovo veličanstvo rasol. Verovatno je svima poznato da je to sok od kiselog kupu...

www.agroklub.rs


DEKALB show: Agronomi sa poljoprivrednicima o hibridima

U Novom Sadu se održava prvi jedinstveni DEKALB FARM PROGRES SHOW, koji mogu da gledaju uživo svi putem umrežavnja odnosno dostupan je...

www.agroklub.rs

nema odmora ni u decembru


Šta se od poljoprivrednih poslova radi u decembru?

Decembar je mesec kada sneg prekrije njive, vegetacija je u mirovanju, što ne znači da poljoprivrednici mogu da se odmaraju, jer oni ko...

www.agroklub.rs

EVO kako da napravite ludo testo Testo je ludo, ali zaista, što ga više držite u frižideru više ga i... Pročitaj celu belešku »

Aromaterapija se moze koristiti ne samo za proizvodnju kozmetike, nego i za kucnu upotrebu za celu p... Pročitaj celu belešku »

Kako napraviti snežnu kuglu Vodene kugle su uvek veoma popularne zato što su zanimljiv i lep suvenir... Pročitaj celu belešku »

Ovu super hranu treba da jedete... Naziv “superhrana” se često koristi da bi se određeni artikli pro... Pročitaj celu belešku »

Moja cerka i ja seckamo se po Novom Sadu

Koja je vaša omiljena rasa psa? Ja idam dve srednje šnaucere i pudle

Mopsovo komično lice sa dubokim borama oko velikih, tamnih očiju i ravno okruglo lice, ne može a da... Pročitaj celu belešku »

Ovaj žilavi, inteligentni plivač je sjajan partner za aktivne vlasnike. Česapik retriver je original... Pročitaj celu belešku »

Pudle: šašavi, inteligentni psi i veliki probirači

Pejićeve Salaše malo prigradsko naselje (zaselak) kod Novog Sada proslavio je čuveni glavni arhivato... Pročitaj celu belešku »


LEMKEN plugovi za lakšu obradu zemljišta

Pejićeve Salaše malo prigradsko naselje (zaselak) kod Novog Sada proslavio je čuveni glavni arhivator Đorđe Čvarkov, protagonista serij...

www.agroklub.rs

Pivo ili vino?

Super pesmica za kišni dan :-)

SAJAM ZIMNICE U NOVOM SADU U centralnom holu Spensa, na prvom spratu od 13. do 17. novembra biće odr... Pročitaj celu belešku »