Kada pročitate ovaj tekst više nećete nonšalantno prolaziti pored parka u kojem se psi izvode u šetnju. Ne samo što liče na svoje vlasnike, psi mnogo govore i o tome kakve su im gazde u ljubavi i seksu.

Čivavu šetaju osobe koje ne vole da se vezuju i preferiraju seks za jednu noć, pokazalo je, između ostalog, ispitivanje koje je obuhvatilo 1.000 korisnika aplikcije Kloof, starosti između 18 i 33 godine.

Tako je ustanovljeno da pudle vole dame koje su, verovali ili ne, „vruće“ i nemirnog duha. One imaju visoke standarde u svemu pa i u seksu, što znači da od partnera očekuju maskimum u krevetu, ali mu i nude “sve“.

Vlasnice zlatnih retrivera su već nešto „mirnije“ i asociraju na porodicu sa punu dece. Međutim, učesnici ankete su rekli da žene sa zlatnim retriverom doživljavaju i kao „sponzoruše“, ili barem kao osobe kojima je veoma bitno koliko partner zarađuje.

Psa rase bigl, niskog lovca u tri boje, šetaju temperamentne žene koje i same poseduju „lovačke veštine“ – vode se instinktom koji ih retko vara.Labradore vole pouzdane žene i muškarci misle da na njih mogu da se oslone.

Žene smatraju da su najatrktivniji oni muškarci koji imaju labradore i doge. One kažu da labradore šetaju tate, zapravo muškarci koji žele „kuću punu dece“.

Nemačkog ovčara imaju oni koji su „jaki na delu“, a slično se može reći i za vlasnike sibirskih haskija koji damama deluju kao „pravi junaci“. Muškarac koji šeta „pastira“ znaće da brine i o svojoj ženi, smatra većina učesnica ankete.

Nežni i pažljivi su vlasnici zlatnih retrivera, to su muškarci kojima se može verovati jer nisu nestalne ćudi.

Za vlasnike francuskog buldoga dame su rekle da su „slatki i mirni dok su mrzovoljni“, ali da očekuju da će odjednom početi da reži i zavija direktno na uvo. „To su nepouzdani mrgudi koji traže seks za jednu noć“, jedan je od komentara, a nekoliko učesnica anekete je reklo da za vlasnike buldoga misle da su lenji i da ne žele da se trude oko svoje partnerke.

Sibirski haski je rođen za život u ekstremnim uslovima, što znači i da je njegov vlasnik spreman na sve, da nije razmažen i da je tu kada njegovoj lepšoj polovini treba pomoć