Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

#prolece#
Nakon uspešno realizovane manifestacije 29. "Novosadsko proleće", Pokret gorana Novog Sada najavljuje skori početak prolećni ciklus "Cvetnih pijaca".

Tu manifestaciju Pokret gorana Novog Sada organizuje sa ciljem da svi Novosađani i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih vrtova, balkona i domova.

"Cvetne pijace" se održavaju petkom i subotom na platou ispred SPC "Vojvodina".

"Cvetne pijace" će imati nekoliko izložbenih celina – izložbu cveća i sadnica, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izložbu starih i umetničkih zanata.

Planirani termini održavanja "Novosadskih cvetnih pijaca" za naredni meseu su 5. i 6. april, 12. i 13. april, te 19. i 20. april.

Nakon predaha zbog uskrašnjih i prvomajskih praznika, "Novosadske cvetne pijace" održavaće se i tokom maja meseca.

– Cilj naših manifestacija je takođe i ekološka edukacija građana svih uzrasta kroz razne akcije i radionice koje su deo programa manifestacija. Ove godine ćemo se potruditi da građani i građanke na jednom mestu po povoljnim cenama nađu veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca – kažu iz Pokreta gorana Novog Sada.