Festival gastronomije "Ukusi Vojvodine", četvrti po redu, održava se na Ribarcu u bašti restorana Gastro Pub Berta.

Posetioci kod svakog štanda mogu da degustiraju proizvode, a ponuda je raznovrsna. Kilogram kulena košta od od 1.500 do 2.500 dinara, za istu količinu šunke i suvog vrata treba izdvojiti oko 1.100 dinara. Čvarci se mogu kupiti za 900 dinara.
Veliki je i izbor sireva. Cena dimljenog sira se kreće oko 1.500 dinara, dok su oni sa začinima 1.200, a među njima je najpopularniji sir afrodizijak. Posebna atrakcija je pijani kozji sir u Probus vinu.

Oni koji žele da ručaju na licu mesta mogu uživati u porciji meleza sa krompir salatom koja košta 450 dinara, dok je smuđ 700.

Nasuvo (testo) sa krompirom u tanjiru je 100 dinara.

Ako neko želi da se zasladi sa parčetom štrudle ili sa gombocom sa šljivama, to zadovoljstvo će ga koštati 50 dinara, dok je parče čokoladnog ili voćnog rolata 100 dinara.
Gastronomski užitak se može zaliti vinom.