Zoran Lukić iz Urovaca dugo će pamtiti 4. maj, kada je njegova ovca ojagnjila petorke.

Vesna Prokopljević iz Prihvatilišta "Draževac" objavila je na Fejsbuk stranici Prihvatilišta da su o... Pročitaj celu belešku »

Slavko Budić iz Male Moštanice već godinama uzgaja ukrasnu živinu za koju kaže da mu je često najbol... Pročitaj celu belešku »

Dejan Vilotić iz Grabovca nekoliko decenija bavi se proizvodnjom rasada a ovaj posao započeo je njeg... Pročitaj celu belešku »

Biljana Šošić pčelarka iz Male Moštanice, a po struci diplomirani ekonomista svoje proizvode na Obre... Pročitaj celu belešku »

Sedamdesetogodišnja Mirka Selaković iz Mladosti plete od svoje pete godine. Nekada su to bili odevni... Pročitaj celu belešku »

Ako pitate golubara sta je to golubarstvo, svaki će vam reći ljubav, hobi način života i više od tog... Pročitaj celu belešku »

U junu 2018. godine porodica Petrašević dobila je kućnog ljubimca, i možda u ovome ne bi bilo ništa... Pročitaj celu belešku »

Domaćin Aleksandar Simić iz Bariča tek u penzionerskim danima uspeo je da ispuni davnašnju želju, da... Pročitaj celu belešku »

Više od tri decenije u dvoristu porodice Trkulja u Obrenovcu raste japanska jabuka, privlači pažnju... Pročitaj celu belešku »

Domaćin Živko Savić već skoro četiir decenije drži rasadnik tuja u selu Trstenica, na svom imanju Sa... Pročitaj celu belešku »

Mladi domaćin Marko Stamenić, iz Velikog Polja, iako u stalnom radnom odnosu već četiri godine bavi... Pročitaj celu belešku »

Petar i Suzana Milojković godinama su živeli i radili u Beogradu, odlaskom u penziju ovi domaćini na... Pročitaj celu belešku »

Ko voli purenjake? :)

Letnji priod je vreme kada su stršljenovi najaktivniji, ali i najbrojniji. Njihove zajednice mogu da... Pročitaj celu belešku »

Sanja i Živorad Varničić iz Male Moštanice voćarstvom su krenuli da se bave iz hobija, danas ovi mla... Pročitaj celu belešku »

Crni paradajz, bamija, bob, batat krompir su neke od neobičnih vrsta biljaka koje se gaje na imanju... Pročitaj celu belešku »

Otvorena je diskusija na temu: Filip Marjanović: Očekujem dobar rod lešnika