Biljana Šošić pčelarka iz Male Moštanice, a po struci diplomirani ekonomista svoje proizvode na Obre... Pročitaj celu belešku »

Sedamdesetogodišnja Mirka Selaković iz Mladosti plete od svoje pete godine. Nekada su to bili odevni... Pročitaj celu belešku »

Ako pitate golubara sta je to golubarstvo, svaki će vam reći ljubav, hobi način života i više od tog... Pročitaj celu belešku »

U junu 2018. godine porodica Petrašević dobila je kućnog ljubimca, i možda u ovome ne bi bilo ništa... Pročitaj celu belešku »

Domaćin Aleksandar Simić iz Bariča tek u penzionerskim danima uspeo je da ispuni davnašnju želju, da... Pročitaj celu belešku »

Više od tri decenije u dvoristu porodice Trkulja u Obrenovcu raste japanska jabuka, privlači pažnju... Pročitaj celu belešku »

Domaćin Živko Savić već skoro četiir decenije drži rasadnik tuja u selu Trstenica, na svom imanju Sa... Pročitaj celu belešku »

Mladi domaćin Marko Stamenić, iz Velikog Polja, iako u stalnom radnom odnosu već četiri godine bavi... Pročitaj celu belešku »

Petar i Suzana Milojković godinama su živeli i radili u Beogradu, odlaskom u penziju ovi domaćini na... Pročitaj celu belešku »

Ko voli purenjake? :)

Letnji priod je vreme kada su stršljenovi najaktivniji, ali i najbrojniji. Njihove zajednice mogu da... Pročitaj celu belešku »

Sanja i Živorad Varničić iz Male Moštanice voćarstvom su krenuli da se bave iz hobija, danas ovi mla... Pročitaj celu belešku »

Crni paradajz, bamija, bob, batat krompir su neke od neobičnih vrsta biljaka koje se gaje na imanju... Pročitaj celu belešku »

Otvorena je diskusija na temu: Filip Marjanović: Očekujem dobar rod lešnika

Život žena na selu nikada nije bio lak, briga o celokupnom domaćinstvu kući i okućnici spada u jedna... Pročitaj celu belešku »

Juče je u Obrenovcu održan prvi Poljoprivredni vašar. :)

Mnogi tvrde da i ljudsko društvo potpuno drugačije izgledalo da nema plemenitih životinja, konja, ko... Pročitaj celu belešku »

Niske temperature uzimaju svoj danak i u kvalitetu voća i povrća koje kupujemo. Ukoliko u prodavnica... Pročitaj celu belešku »