Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Zbog velikog interesovanja za učešće na “Pekarijadi 2023” produžen je rok za prijave i po prvi put ove godine takmičenje za najtalentovanije pekare će se održati na četiri lokacije u zemlji: Beograd, Novi Sad, Požega i Niš. Za prestižnu tit... Više [+]

Ništa bez slaninice, kulena i kobasica…Tako bi se iz jednog ugla mogla opisati ponuda na Međunarodnom sajmu voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva “AgroBelgrejd”, koji je od 26. do 28. januara održan na Beogradskom sajmu. I oni najposlovni... Više [+]

Bokeški ručak Turistička organizacija Herceg Novi održala je konferenciju za novinare u Beogradu na kojoj je najavljen 54. Praznik mimoze. Uz predstavnike medija, družili su se i brojni prijatelji Herceg Novog, a za sve njih poslužen je tra... Više [+]

“Ulica otvorenog srca” Danas je u centru Beograda, u Svetogorskoj i Makedonskoj ulici, održana tradicionalna manifestacija “Ulica otvorenog srca”, koja je ponovo izmamila na hiljade ljudi da je posete i uživaju u pripremljenim sadržajima. K... Više [+]

Najtalentovaniji domaći pekari, posle pauze od tri godine, imaće priliku da se 2023. takmiče na Pekarijadi za prestižnu titulu najboljeg profesionalnog i mladog pekara Srbije. Kompanija Lesaffre, koja je organizator ovog takmičenja, bila je... Više [+]

Poslednjih godina sirevi se sve više prave sa raznim dodacima. Tako i porodica Miletić iz sela Laćisled kod Aleksandrovca dobija pohvale kupaca za proizvodnju (na tradicionalan način) pečenog sira sa slaninom. Postupak pravljenja ovog sira... Više [+]

Festival gastronomije “Ukusi Vojvodine” održan je 5. i 6. novembra u jednom beogradskom tržnom centru. Gastronomski stručnjak Saša Mišić pripremao je rezance sa makom, a brojni izlagači promovisali su razne specijalitete, zimnicu i druge do... Više [+]

Donirali hleb i peciva deci u Zvečanskoj Povodom obeležavanja “Svetskog dana hleba”, kompanija Lesaffre je i ove godine donirala pekarske proizvode deci iz “Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska”. Predstavnici kompanije uruč... Više [+]

KOJI JE RECEPT ZA NAJBOLJI AJVAR U Beogradu je 8. oktobra održano veliko finale gastronomskog karavana „Izađi mi na teglu“ na kome su učestvovali majstori ajavara iz skoro cele Srbije, pobednici predtakmičenja održanih u desetak mesta širom... Više [+]