Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Akcija: MF 4160 RB V Xtra presa za okrugle bale sa varijabilnom komorom

Kada čujete Massey Ferguson, ne mislite samo na traktore i kombajne vrhunskog kvaliteta, već mislite i na prese za okrugle bale!

One obećavaju iste vrednosti kao i starije MF mašine: lake za korišćenje, veoma efikasne i dobro konstruisani alati za uspešan rad vašeg gazdinstva. Sada su vrhunske MF RB 4160 V Xtra prese za okrugle bale postale još pristupačnije s obzirom na akciju koju je najavio Austro Diesel za sezonu 2021.    

Presa sa zupcima u pet redova i sa najdužim noževima

MF RB 4160 V Xtra prese za okrugle bale sa varijabilnom komorom pokazuju izuzetnost čak i  sakupljačkim sistemom. Akcijski model poseduje sakupljač širine 2,25 m sa zupcima u pet redova u osnovnoj specifikaciji! To je mali, ali bitan detalj, s obzirom da većina drugih brendova nudi samo četiri reda zubaca u sakupljaču u osnovnoj verziji. Prednost koju ovde MF pruža je ravnije i čistije tlo. 

U asortimanu MF balirki su dostupne rezne jedinice sa 13, 17 i 25 noževa - sve sa noževima koji se mogu pokretati iz kabine. Noževi se kod dve veće verzije mogu isključivati po odeljcima sa odnosom uključivanja 0-8-9-17 i 0-12-13-25. To vam daje izuzetnu svestranost i omogućava vam da se prilagodite mnogim izazovima okoline i različitim usevima.

Opet mali, ali bitan detalj: MF prese za okrugle bale poseduju najduže noževe na tržištu. 

Ne propustite jedinstvenu priliku da kupite vrhunsku balirku MF RB 4160V Xtra od sada po akcijskoj ceni već od 36.900,00* € bez PDV-a

Jedinstvena karakteristika mašine MF RB 4160 V Xtra je Hydroflex upravljačka jedinica. Ona sprečava začepljenje materijalom uz pomoć vrlo inteligentnog dvostepenog sistema. Prednji deo padajućeg poda je ovešen mehaničkom oprugom. Apsorpcione opruge pomažu da se prevaziđu manja začepljenja. Zadnji deo padajućeg poda ima dve hidraulične ruke koje mogu da se pokreću gore - dole iz kabine na putanji dužine 50 cm. To pomaže da se prevaziđu i najteža začepljenja i vršna opterećenja. Jednostavno spustite zadnji deo padajućeg poda, pustite da rotori iseku materijal i vratite pod - sve radnje iz kabine. Jednostavno, efikasno i omogućava da nastavite rad.  

Duša balirke je varijabilna komora koji izrađuje bale prečnika 90 - 160 cm. Sistem konstantnog pritiska pravi neke od najbolje oblikovanih i najgušćih bala na tržištu. MF RB 4160 V Xtra balirke su opremljene sa četiri veoma idržljiva kaiša: pri najvećem kapacitetu se koristi samo 20% njihove granice kidanja/zatezanja. To obezbeđuje dugogodišnji ekonomičan rad vrhunskog kvaliteta. 

Proverite u videu kako modeli MF RB 4160 V Xtra rade:


Varionet vezivanje garantuje najbolje pričvršćivanje i postoji dovoljno prostora za tri kotura mreža. To znači da možete da radite ceo dan bez dopunjavanja. U akcijskom modelu je rampa za izdavanje bala takođe deo osnovne specifikacije. 

Balirka nudi terminal u boji koji je veoma lak za korišćenje, ali informativan. On sadrži funkcije kao što su:

  • postavka gustine bala u deset koraka;
  • pomeranje noževa;
  • prethodno podešavanje materijala (slama, silaža, seno) ili čak prikaz kontinualnog oblika bale.

Terminal daje zvučno upozorenje kada se postigne željena veličina.  

Balirka je opremljena inovativnim i inteligentnim rešenjima, ali mašina nije zaboravila da bude ono za šta je napravljena: vrhunska balirka sa varijabilnom komorom kvalitetne izrade sa velikom težinom, robusnim pneumaticima i veoma čvrstim okvirom kako bi vam dala najbolje bale. Sada sa vrlo atraktivnom akcijskom cenom!

MF RB V 4160 Xtra akcijske mašine su već dostupne kod lokalnih Massey Ferguson dilera.

Izaberite MF proizvod vrhunskog kvaliteta za vaše potrebe baliranja i iskoristite prednost u ceni!

Kontakti za detaljnije informacije 

Za detaljne informacije o opremi kontaktirajte nas na +385 99 22 98 415, posetite našu web stranicu www.austrodiesel.at ili se obratite nekom od naših prodajnih partnera:

AGRO CESLA d.o.o., Rumenački put br.5, 21201 Rumenka
tel: +381 21 622 50 95
e-mail: office@agrocesla.com
www.agrocesla.com

Kontaktirajte sada vašeg lokalnog MF dilera kako biste imali savršenu sezonu baliranja ili pozovite Austro Diesel!

* Preporučena cena. Važi aktuelna preferentna lista kompanije Austro Diesel GmbH. Detaljnije informacije vezano za opremu kod vašeg MF distributera. Zadržano pravo na izmene i ostale greške. Samo dok traju zalihe.

Foto: Austo Diesel GmbH