Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Brend s tradicijom dugom 175 godina dobiva novi izgled!

Massey Ferguson, svjetski brend tvrtke AGCO s uzbuđenjem najavljuje osvježeni novi izgled slavnog logotipa trostrukog trokuta kao i lansiranje potpuno novog identiteta brenda „Born to Farm“ u 2022. kako bi proslavio njegovih 175 godina.

Rođen za poljoprivredu

„Massey Ferguson već skoro 175 godina poljoprivrednicima u cijelom svijetu pruža jednostavne i pouzdane strojeve. Rijetko koji svjetski brend može se pohvaliti tako trajnim utjecajem na poljoprivrednu industriju. Massey Ferguson bio je doista „rođen za poljoprivredu““, izjavio je Eric Hansotia, predsjednik, rukovoditelj i glavni direktor tvrtke AGCO.

Lauis Felli, viši potpredsjednik, glavni direktor za Massey Ferguson dodaje: “Massey Ferguson se sada okreće od proizvođača samo poljoprivrednih strojeva u pružatelja jednostavnih i pouzdanih iskustava koja pružaju najbolju vrijednost poljoprivrednicima i čine njihova poduzeća profitabilnijima i održivijima. Taj globalno dosljedni pristup poljoprivrednika na prvom mjestu omogućuje kupcima u cijelome svijetu da jedinstveno dožive transformaciju brenda. Nakon nadopunjavanja sinkroniziranom globalnom organizacijom, bilo je sasvim logično lansirati novi logotip tijekom ovog povijesnog trenutka bez presedana.“

„2022. bit će godina globalnog brenda Masseya Fergusona“, izjavio je Francesco Murro, potpredsjednik Massey Fergusona za globalni marketing, poticanje prodaje i partnerstva.

„Razmišljali smo o novome logotipu otkad smo otkrili koncept MF NEXT na Agritechnici 2019. Novo doba MF zaživio je lansiranjem MF 8S u srpnju 2020., nakon čega smo lansirali cijelu liniju proizvoda zadnjih 18 mjeseci, uključujući i digitalni događaj Born to farm u rujnu 2021. Studeni je legendarni mjesec za brend kada je prije točno 63 godine najavljeno stvaranje brenda i njegovog slavnog logotipa. Dok u 2022. godini slavimo 175. obljetnicu prve radionice za opremu za poljoprivredna gospodarstva Daniela Masseya, smatrali smo da je savršeno vrijeme da osvježimo logotip i uvedemo novi smisleni marketinški slogan.“

Trostruki trokut Masseya Fergusona - najprepoznatljivija ikona iz 1958.

„Radeći kao jedan globalni tim Masseya Fergusona, naš je cilj učiniti poljoprivredne poslove lakšima, profitabilnijima i održivijima u cijelome svijetu“, izjavio je Alfredo Jobke, direktor za globalni marketing Masseya Fergusona. „Želimo iskoristiti ovaj novi logotip kako bismo pozvali poljoprivrednike, više neko ikada, da postanu dio obitelji Born to Farm Masseya Fergusona. Također smo iskoristili ovu priliko da se vratimo uglađenom, ravnom dizajnu koji svjedoči našem vremenu, te istodobno udahnuti život trima trokutima koji se međusobno isprepleću. Crtanjem jednom čvrstom i neprekinutom linijom stvara se privid pokreta. Ravni dizajn u velikoj mjeri odražava i naš današnji digitalni svijet, a omogućuje nam manipuliranje logotipom i njegovo oživljavanje na našim web stranicama, aplikacijama na pametnim telefonima i satovima, pa čak i na zaslonima u samim strojevima.“

„Oblik trostrukog trokuta vrlo je snažna ikona koja utjelovljuje Massey Ferguson od 1958. godine. Naš novi logotip spoj je snažnog naslijeđa i novih vrijednosti brenda. Tri se trokuta preklapaju i predstavljaju međusobno koristan odnos i povjerenje između poljoprivrednika, distributera i brenda“, dodao je g. Murro.

„Naš događaj Born to Farm u rujnu 2021. godine bio je prvi iskaz novog logotipa i njegovog reklamnog slogana „Born to Farm“. Odlične povratne informacije i čudesni entuzijazam koji smo dobili potaknuli su nas da se doista upustimo u to. Novi reklamni slogan prenosi jedinstvenu vrijednost našeg brenda i izdvaja Massey Ferguson na tržištu i u zajednicama u kojima djelujemo“, zaključio je g. Murro.

Uvođenje novog globalnog identiteta brenda Masseya Fergusona 2022.

Novi logotip postupno će se uvoditi u cijelom svijetu, a počeli smo ga prikazivati na našim digitalnim kanalima te ćemo ga ažurirati u svim budućim marketinškim materijalima Masseya Fergusona. Ta će promjena uhvatiti zamah dok se pripremamo proslaviti 175. obljetnicu, počevši u siječnju 2022.

Logotip i reklamni slogan Masseya Ferguona pružaju nam jedinstvenu priliku da uskladimo ključne poruke brenda i fokusiramo se na pristup poljoprivrednika na prvom mjestu te jednostavne, pouzdane, pristupačne i održive pokretače brenda. Poljoprivrednici diljem svijeta moći će doživjeti novi identitet brenda Masseya Fergusona prvi put na počevši od kraja prvog kvartala 2022. Također ćemo u 2022. započeti postupno uvođenje znakovlja u naše prostore, tvornice i urede u cijelome svijetu kao i u mrežu distributera Masseya Fergusona.

Foto: Austo Diesel GmbH