Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Bayer: Budite deo prvog digitalnog Dana polja!

Od petka 19. juna posetite tradicionalni 14. po redu Bayer Dan polja, koji ovoga puta nosi naziv prvi digitalni Dan polja. Želeli smo da uprkos pandemiji i vanrednoj situaciji našim korisnicima prikažemo rezultate proizvodnog ogleda koji smo postavili na imanju Agrodinamike d.o.o, ali i da bliže objasnimo pojavu rezistentnih korova i pokažemo put do održive proizvodnje.

Čekamo vas na adresi: BayerFarm,  gde ćete biti u prilici da neograničeno posećujete Bayer portal sve do 05. jula 2020. godine.

Šta sve možete saznati?

Prvi lokalitet je Sirig gde smo radili zaštitu kukuruzapšenice i šećerne repe. Pričaćemo i o našim top hibridima. Bićete u prilici da vidite dva bonus videa o tehnologiji proizvodnje i hibridima uljane repice, nevezano za naš ogled.

Drugi lokalitet je Banatsko Novo Selo i naša IWM platforma, sa pričom o rezistentnosti, utvrđivanju rezistentnosti , mehanizmima delovanja herbicida kao i rezultatima našeg trogodišnjeg ogleda vezano za rezistentne korove.

Vrata se otvaraju u petak, 19. juna 2020. godine u 8 sati, a svi ćete biti u prilici da neograničeno posećujete Bayer portal sve do 05. jula 2020. godine.

Čekamo vas na adresi: BayerFarm

Unapred se radujemo virtuelnom druženju sa vama! #BayerFarm2020

Više informacija pogledajte u videu ispod:

Foto: Bayer CropScience Srbija