Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Još uvijek traje opasnost od niskih temperatura i mrazeva!

Već drugi tjedan zaredom javljaju se mrazevi popraćeni jutarnjim niskim temperaturama.  Prognoza vremena u narednim danima nije nam naklonjena te je i nadalje moguća njihova pojava.

Zaštitite svoje nasade

Uslijed ekstremnih uvjeta okoline (mraz, tuča, suša, niske temperature, obilne oborine) potrebno je biljci pomoći da što lakše prebrodi stres. To postižemo primjenom biostimulatora na bazi aminokiselina uz dodatak raznih biljnih hormona te makro i mikroelemenata.

Učinkovita zaštita od niskih temperatura i mrazeva

BOMBARDIER je višenamjenski biostimulator namijenjen za ublažavanje negativnih utjecaja stresa. Nova generacija organskog biostimulatora dobivenog procesom bakterijske fermentacije biljnih ostataka koji je osim u konvencionalnoj, dozvoljen i u ekološkoj proizvodnji.

Glavne prednosti BOMBARDIER-a

  • efekt na biljke: smanjuje utjecaj stresa, povećava kvalitetu i kvantitetu plodova te pospješuje vegetativni rast
  • efekt na tlo: kompleksni učinak na nedostupne elemente u tragovima, blagotvoran  učinak na korisne mikroorganizme u tlu, poboljšava strukturu tla

Kako, kada i na kojim kulturama primjenjivati BOMBARDIER

  • Primjenjuje se u jezgričavom i koštičavom voću, agrumima, maslini, vinovoj lozi, jagodama, povrću u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Ukoliko se primjenjuje folijarno, doza je 2-3 L/ha, a ukoliko ga primjenjujemo navodnjavanjem u sustavu kap po kap, potrebno ga ja primijeniti u količini 5-10 L/ha.
  • Kod ratarskih usjeva može se primijeniti zajedno sa većinom sredstava za zaštitu bilja u količini 0,5-1 L/ha po aplikaciji, do ukupno 4 L/ha u vegetacijskoj sezoni. U stresnim uvjetima biostimulator BOMBARDIER primijeniti u količini 3-4 L/ha.

Za više informacija kontaktirate nas na tel: + 385 1 6040 357 ili e-mail: chromos-agro@chromos-agro.hr

foto: Julijana Kuzmić/Chromos Agro