Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Principal Plus 66,5 WG - za suzbijanje svih korova u jednom prohodu!

Pravilan izbor herbicida predstavlja jednu od najvažnijih mjera za uspješnu proizvodnju kukuruza. Tvrtka Corteva™ agriscience proizvođačima nudi rješenje - najefikasniji herbicid u kukuruzu za suzbijanje uskolisnih i širokolisnih korova, proizvod Principal Plus 66,5 WG.

Principal Plus 66,5 WG - siguran, brz i ekonomičan herbicid za suzbijanje svih korova u jednom prohodu!

Djelatne tvari

Principal Plus 66,5 WG je gotova kombinacija rimsulfurona (23 g/kg), nikosulfurona (92 g/kg) i dikambe (550 g/kg).

Primjena i djelovanje

To je selektivni sistemični herbicid, koji se primjenjuje u stadiju razvoja dva do šest listova kukuruza (BBCH 12-16), u količini 440 g/ha, uz dodatak okvašivača (0,1%).

Odlikuje ga visoka selektivnost i odlična efikasnost na korove: divlji sirak, piriku, koštan, muhare, svračice, divlje proso, a isto tako i abutilon, ambroziju, lobodu, dvornike, slak, osjak. Izdvaja se kao odličan herbicid za suzbijanje divljeg sirka iz rizoma. 

Prvi učinci djelovanja već nakon nekoliko sati

Prvi učinci djelovanja mogu se uočiti već nekoliko sati nakon primjene (3 sata). Simptomi djelovanja se očituju u vidu gubitka boje i kloroze i pojavljuju se u roku od 3-10 dana. Toplo i vlažno vrijeme nakon primjene ubrzava djelovanje proizvoda. Najbolji rezultati se postižu ukoliko se sredstvo primjenjuje u ranim razvojnim fazama, dok su korovi u fazi aktivnog rasta.

Vrlo važno je naglasiti da nema ograničenja u plodoredu i da djelovanje na korove apsolutno ne ovisi o oborinama, dakle učinkovitost je zagarantirana, kako u sušnim tako i kišnim uvjetima.

Za više informacija kontaktirajte nas na +385 1 29 58 000 ili andrea.franjic-tubic@corteva.com

foto: Pioneer sjeme d.o.o.