LEKCIJA IZ RUKAVA Na ovoj slici prikazana je biljka kukuruza kao nosilac produktivnosti. Koje su kom... Pročitaj celu belešku »

LEKCIJA IZ RUKAVA Kretanje azota u kukuruzu je važan deo takozvanog azotnog menadžmenta. Od presudne... Pročitaj celu belešku »

LEKCIJA IZ RUKAVA Kako se setva pšenice bliži, zavirite u proces bubrenja i klijanja zrna. Šta se de... Pročitaj celu belešku »

LEKCIJA IZ RUKAVA PLJUSKOVITE KIŠE I KVALITET ZEMLJIŠTA Uticaj kišnih kapljica je devastirajuć na ze... Pročitaj celu belešku »

LEKCIJA IZ RUKAVA Setva i nicanje pšenice Ključna komponenta prinosa pšenice je broj klasova po metr... Pročitaj celu belešku »

Koliko makro i mikro elemenata iznosi soja a koliko kukuruz? Ispitali smo i došli do zanimljivih rez... Pročitaj celu belešku »

Pogledajte najavnu epizodu Dr Agro na Youtube-u.


Dr Agro - EP #001 - Koncepti obrade,cover crops,startup,precizna...

Koncepti obrade,cover crops,startup,precizna poljoprivreda! Vise o samoj emisiji mozete ispratiti na: www.dragro.org https://www.facebo...

www.youtube.com

Pozdrav kolege, Dr Agro izveštava o modernoj tehnologiji u ratarstvu, primeni mašina, integraciji pr... Pročitaj celu belešku »

Dr Agro je prvi vlog o modernoj poljoprivredi i tehnologiji u poljoprivredi. Konkretno, specijalizov... Pročitaj celu belešku »