Ekipa Gruža agrara zahvaljuje se organizatorima i svim posetiocima koji su obišli naš štand na 16. Š... Pročitaj celu belešku »

Vidimo se u nedelju 26.05.2019.
Tim "Gruža agrar"

Vidimo se na 86. Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Očekujemo vas, subota 26. januara 2019. godine, sa početkom u 10 sati, Ravni Gaj (svečana sala Silje... Pročitaj celu belešku »

Voćari, očekujemo vas 26.01.2019. godine. Vidimo se u Ravnom Gaju :)


Prijave za savetovanje voćara "Gruža agrar 2019" do 25. januara

Gruža agrar i ove godine organizuje savetovanju voćara o savremenoj tehnologiji proizvodnje i iskustvima u voćarstvu, osmo po redu. Pod...

www.agroklub.rs

Međunarodni sajam jabuke INTERPOMA u Bolcanu, Italija

U periodu od 15. do 17. novembra tim Gruža agrara posetio je sajam Interpoma u Bolcanu. Interpoma je sajam kultivacije, skladištenja i marketinga jabuke. To je jedinstven...

Pročitaj celu belešku

U periodu od 15. do 17. oktobra ekipa Gruže Agrara posetila je sajam plastike Fakuma u Friedrichafen... Pročitaj celu belešku »

Šumadijski sajam je otvorio svoje kapije! Posetite nas od 06. - 09. septembra na najvećoj jesenjoj s... Pročitaj celu belešku »

Poljoprivredno-prehrambeni sajam AGRA kao najvažniji međunarodni sajam u ovom delu Evrope, na dodiru... Pročitaj celu belešku »

Ekipa "Gruže agrar" vas poziva da nas posetite na predstojećem Šumadijskom sajmu poljoprivrede, koji... Pročitaj celu belešku »