Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Poljoprivredni sajam: Konferencije do 23. prosinca, online sadržaj dostupan do ožujka

Konferencije, vebinari, promocije i prezentacije ovogodišnjeg online Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu održavaju se do srijede 23. prosinca, a u planu je više od 50, koje će biti emitirane uživo i dostupne za kasnije gledanje. Također, sav sadržaj virtualnog sajma bit će vidljiv do 14. ožujka.

Posjet Sajmu je besplatan, potrebna je samo registracija na adresi expoonline.rs.

B2B sastanci i izložba stoke

Direktan kontakt izlagača i posjetitelja omogućen je video i audio (telefonskim) pozivom, chatom i mailom. Poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka s izlagačima. Posjetitelji i izlagači susreću se u realnom vremenu, u unaprijed dogovorenom terminu.

Također, na Izložbi stoke nastupa 31 uzgajivač iz Srbije. Promoviraju se najbolje ocijenjeni proizvodi i usluge u 2020. godini.

Otvoren prvi online Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu 

Kako ističu iz Novosadskog sajma, 184 izlagača predstavlja proizvode i usluge iz osam zemalja; Češke, Nizozemske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španjolske i Srbije. Pripremljeni su popusti i akcije.

Nagradna igra za posjetitelje

Organizirana je i nagradna igra u kojoj je premija traktorska kosačica John Deere. Pravila sudjelovanja su na adresama: sajam.net, expoonline.rs, kao i na profilima Novosadskog sajma na svim društvenim mrežama.