Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Na Novosadskom sajmu nagrađena vina i jaka alkoholna pića

Povodom 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma koji će, ako to epidemiološka situacija dozvoli, biti održan od 18. do 24. septembra, organizovano je i ocenjivanje kvaliteta vina i jakih alkoholnih pića. Najboljima u te dve robne grupe, uručena su priznanja u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma.

Zvanje apsolutnog pobednika u konkurenciji vina osvojila je podgorička kompanija Radević Estate Wines i ponela Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma za vrlo visok kvalitet izuzetno širokog asortimana ocenjenih likerskih, belih, roze i crvenih vina. Istim priznanjem, ali za sjajne rezultate u obe kategorije - za standardno visok kvalitet vina, kao i širokog asortimana jakih alkoholnih pića, nagrađena su Patrijaršijska dobra u Beogradu.

Veliki šampionski pehar i zvanje apsolutnog šampiona u kategoriji jakih alkoholnih pića pripali su Slobodanu Seniću iz Viševca, za najviši kvalitet izuzetno velikog broja uzoraka voćnih rakija.

Nastup somborske Vinarije Dragić nagrađen je Srebrnim šampionskim peharom - za najviši kvalitet širokog asortimana ocenjenih belih, roze i crvenih vina. Destileriju Turčinović u Nikšiću Komisija je nagradila Srebrnim šampionskim peharom za vrlo širok asortiman voćnih rakija, kao i programa izuzetno kvalitetnih likera.

Pehar Novosadskog sajma ponela je Vinarija Komazec u Inđiji za vina, a podgorička Vinarija Rogošić za visok kvalitet ocenjenih uzoraka vina, kao i za ocenjenu lozovu rakiju. Istim priznanjem nagrađena je i Vinica Brkić, Velika Hoča, Kosovo i Metohija kako za izuzetno kvalitetne domaće lozove rakije, tako i za kvalitet ocenjenih vina.

Destileriji Đurađ u Ravnom Selu Pehar Novosadskog sajma je pripao za širok asortiman voćnih rakija, kao i program vrlo kvalitetnih likera.

Učesnicima ocenjivanja kvaliteta danas su uručene i brojne povelje, plakete i medalje.

Vrednovanje kvaliteta proizvoda i usluga biće završeno u prvim danima najveće agrarne priredbe na ovim prostorima. Tokom leta će priznanja po robnim grupama biti uručivana na svečanostima u Kongresnom centru "Master", dok će posebna čast najboljima biti ukazana na Večeri šampiona, koju će Novosadski sajam prirediti u vreme 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Foto: Novosadski sajam