Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Krizni štab dozvolio održavanje Poljoprivrednog sajma

Novosadski sajam je dobio dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za organizaciju priredbi, u terminu od 18. do 24. septembra, kada će biti održan 88. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije. 

U odgovoru na dopis Novosadskog sajma, navedeno je da je neophodno da se primene svi protokoli, poput onih na festivalu Exit, nedavno održanom u Novom Sadu, a to znači da će uslovi za izlagače i posetioce biti - digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom KOVID-u 19), negativan brzi antigenski ili PCR test.
 
Međunarodni poljoprivredni sajam je ključni događaj u oblasti agrobiznisa u ovom delu Evrope i mesto na kojem Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i sve relevantne pokrajinske i institucije Grada Novog Sada predstavljaju subvencije za poljoprivrednu proizvodnju, a izlagači najnovija dostignuća u agraru, proizvode i iskustva.

Pored brojnih domaćih izlagača, dolazak su najavile i firme iz Češke koja je Zemlja partner, Italije, Španije, Belorusije, Poljske, Holandije, Turske, kao i zemalja u okruženju.

Foto: Agroklub