Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Za posetioce Poljoprivrednog sajma - pet poklona

Posetioce sa kupljenim ulaznicama, koji dođu na 89. Međunarodni poljoprivredni sajam, koji će se održati od 21. do 27. maja, na Novosadskom sajmu očekuju vredni pokloni - dva traktora, prikolica, prskalica i rasipač.

 Agropanonka će srećnom posetiocu pokloniti traktor "Belarus 82.1" i rasipač HMS-A. Prskalicu BADILLI od 600 litara i prikolicu PALAZOGLU, nosivosti 10 tona, daruje firma MBV, a Kite DOO traktor "John deere 5045D".

Za učestvovanje u Poklon igri potrebno je na poleđini kupljene ulaznice čitko ispisati tražene podatke, a potom je ubaciti u kutiju koja će biti postavljena preko puta Sajamske fontane. 

Kuponi sa imenima srećnih dobitnika biće izvučeni u četvrtak, 26. maja, u 17 sati, dok je uručenje poklona predviđeno za petak, 27. maj, u 12 sati.

Cene pojedinačnih karata kao i ulaznica za kolektivne posete nisu menjane. Pojedinačne ulaznice staju 600 dinara, dok u kolektivnim posetama koštaju 400 dinara po osobi. Za kolektivne posete, neophodno je dostaviti najavu posete sa brojem (najmanje 15 osoba) i spiskom posetilaca, na memorandumu zadruge, škole ili fakulteta, sa pečatom i potpisom ovlašćenog lica. 

Ranije je već najavljeno da će 89. Međunarodni poljoprivredni sajam, kao Zemlja partner podržati Republika Mađarska, Generalni sponzor je Globos osiguranje, Zlatni sponzor Al Dahra.

U međuvremenu je Poljoprivredni sajam dobio i Banku partnera, a biće to Banka Poštanska štedionica.

Sve prijave za učešće i porudžbenice za ulaznice mogu da se pronađu na sajtu Novosadskog sajma www.sajam.net.

Foto: Novosadski sajam