Još imate vremena da nas posetite na Novosadskom sajmu ;)

Dodao sam oglas na poljoprivredni oglasnik, klikni ispod za više.


Agrocentar - Sistemi za navodnjavanje

Sistemi za navodnjavanje Navodnjavanje (irigacija) je najvažniji agrotehnički postupak kojim se na poljoprivredno zemljište veštačkim p...

www.agroklub.rs

Agrocentar Stefan Arilje - IPARD JE STARTOVAO! Uigrani tim AGROCENTRA STEFAN će vam odgovoriti na sv... Pročitaj celu belešku »

IPARD JE STARTOVAO!! Uigrani tim AGROCENTRA STEFAN će Vam odgovoriti na sva pitanja i sprovesti Vas... Pročitaj celu belešku »

I ove godine, Stefan Agrocentar na međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, zajedno sa više... Pročitaj celu belešku »

Firma Floriva je organizovala skup na temu zasada maline, obrade, navodnjavanja i mehanizacije. AGRO... Pročitaj celu belešku »

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/ekonomija/2611381/pomoc-vocarima-i-vinogradarima-pri-kupovini-traktora.html Trgovac Milovan Jovanovic, AGROCENTAR STEFAN, u prilogu za RTS kaže da je veliko interesovanje za odobrene subvencije ali da uslovi nisu još uvek precizno definisani. Uslovi i uputst... Pročitaj celu belešku »

NOVI MODEL U PRODAJI!! Stigao je TC MAJOR 5800 F sa kabinom! :) TC F MAJOR – traktor sa većim zadnji... Pročitaj celu belešku »

NOVO PRODAJNO MESTO AGROCENTRA STEFAN otvoreno je u NOVOM SADU, na adresi Ustanička 2a. Na jednom me... Pročitaj celu belešku »

AKCIJA- TIGRE 4000 za poslednji traktor sa lagera 2016!! Stara cena 15.350, nova 14.950 sa PDV-om. O... Pročitaj celu belešku »

Agrocentar STEFAN je zvanični uvoznik i prodavac agro mehanizacije renomiranog italijanskog brenda R... Pročitaj celu belešku »

DOBRODOŠLI NA ŽUPSKU BERBU! POSETITIE ŠTAND AGROCENTRA STEFAN I POGLEDAJTE NAJBOLJE VOĆARSKE TRAKTOR... Pročitaj celu belešku »

STEFAN AGROCENTAR I ANTONIO CARRARO U GUCI 2016.

Protivgradne mreže čuvaju najvredniju voćku u Arilju- malinu Postavlja i brine o kvalitetu ekipa iz... Pročitaj celu belešku »

Prezentacija traktora Antonio Carraro na DANIMA KAJSIJE u Miokovcima

Stefan Agrocentar - Ovlašćeni uvoznik i serviser za Srbiju traktora Antonio Carraro

I ove godine Stefan d.o.o Arilje tradicionalno izlaže na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Predstavi... Pročitaj celu belešku »

Dodao sam oglas na poljoprivredni oglasnik, klikni ispod za više.


Chapin kapajuća traka

Jedinstveni dizajn u dimenzijama od 16mm i 22mm kako bi se povećao protok i smanjila mogućnost zapušavanja. Preporučuje se za navodnjav...

www.agroklub.rs

Dodao sam oglas na poljoprivredni oglasnik, klikni ispod za više.


Protivgradne mreže

Zaštitite svoje voćnjake i budite sigurni da ćete svake godine ostvariti i prinos i prihod. Sve kalkulacije pokazuju da se investicija...

www.agroklub.rs