Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Syngenta uljana repica - nova žetva za nove pobede

Uljana repica kao usev imala je poslednjih godina svoje uspone i padove. Od jednog, uslovno rečeno, minornog useva postala je značajna proizvođačima u smislu šireg plodoreda, ali i solidnog izvora prihoda.

Sušne jeseni, jake zime i dodatni problemi u proleće i pred žetvu mogu da nanesu velike štete. Uprkos tome, oni koji se odluče da je seju uljanu repicu treba da odaberu kvalitetno seme.

Prelistajte brošuru Syngenta uljane repice OVDE.

Syngenta je u svojoj ponudi za 2021. godinu pripremila dva nova  hibrida: SY Florian i SY Florida, uz predstavnika nove vrhunske selekcije uljane repice SY Iowa, koji se tokom više godina testiranja pokazao kao jedno od najboljih rešenja na našem tržištu.

U Đurđinu je ostvaren rezultat sa SY Iowa od 5.132 kg/ha sa vlagom od 6,1%. Svedeno na standard dobija se 5.295 kg/ha koji potvrđuje da će ove godine u nekim regionima i kod dobrih proizvođača repica imati odlične proseke prinosa.

Odlični rezultati nam dolaze iz atara Titela gde je SY Iowa ostvarila 4.940 kg/ha (vlaga 8.8%), dok je SY Florida (novi hibrid za setvu 2021) ostvario 4.537kg/ha.

Osvežena ponuda za novu setvu! Uz SY Iowa i spomenuti SY Florida, u ponudi je i SY Florian!

Iz novih žetvi stiže nam još odličnih rezultata kako iz ogleda tako i iz proizvodnje.

SY IOWA nastavlja da opravdava ukazano poverenje. Prinosi sa različitih terena pokazuju da je SY Iowa stabilan i visokoprinosan hibrid i da će sigurno biti jedan od vodećih hibrida u Srbiji u narednim godinama.

Ono što je takođe značajno i što želimo da istaknemo su izuzetno dobri rezultati najnovijih hibrida SY Florian i SY Florida koje smo zasejali u ogledima kod proizvođača širom Srbije. Rezultati govore sami za sebe, odnosno pokazuju da i SY Florian i SY Florida donose novu snagu našoj ponudi i da u potpunosti opravdavaju očekivanja svojim prinosima!