Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Syngenta suncokreti - izbor za sigurnu proizvodnju

Suncokret je jedan od najvažnijih useva u Srbiji i na njegovu uspešnu proizvodnju i isplativost utiče mnogo faktora na koje možemo ili ne možemo uticati. Onaj na koji zasigurno možemo je pravilan izbor hibrida.

Hibridi suncokreta kompanije Syngenta prepoznati su kao vodeći, ne samo na našem tržištu, već i na svetskom, stoga je velika odgovornost na samoj kompaniji da tek nakon dugogodišnjeg ispitivanja i testiranja na tržište plasira samo one koji će doneti poboljšanje. 

Za predstojeću proizvodnu sezonu Syngenta uvodi četiri nova hibrida suncokreta.

Sureli HTS
Novi visokoprinosni hibrid iz sulfo segmenta (hibridi tolerantni na primenu tribenuron-metila), koji uz prinos pruža i stabilnost, adaptibilnost na različite uslove proizvodnje i unapređen paket tolerantnosti na bolesti.

Suman HTS
Srednje rani hibrid, iz sulfo segmenta (hibridi tolerantni na primenu tribenuron-metila), izuzetnog potencijala prinosa, sa visokim sadržajem ulja i apsolutnom masom. Odlična tolerantnost na ekonomski najznačajnije bolesti i poleganje, vrhunske agronomske i proizvodne karakteristike uz prilagodljivost različitim uslovima proizvodnje, su zasigurno karakteristike koje će ovaj hibrid postaviti na jednu od vodećih pozicija na našem tržištu.

Sumet HTS
Novi hibrid iz sulfo segmenta (hibridi tolerantni na primenu tribenuron-metila), odlikuje se ranostasnošću, ranim i ujednačenim cvetanjem kao i stabilnim i visokim prinosom. Izuzetno dobar početni porast i tolerantnost na najznačajnije bolesti već u samom početku razvoja pomažu da sačuva svoj potencijal do samog kraja.

SY Michigan CLP 
Najnoviji hibrid iz Clearfield Plus tehnologije proizvodnje koji se kako u lokalnom testiranju tako i u proizvodnim uslovima u regionu već pokazao kao budući lider kako po pitanju prinosa tako i po svim drugim karakteristikama. Unapređen paket tolerantnosti na bolesti, stabilnost, adaptabilnost, kao i sve druge karakteristike su činioci koji mu omogućavaju postizanje vrhunskih rezultata.

Foto: Syngenta Agro