Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Syngenta nagrađuje ratare koji će sejati njeno seme u proleće 2022.

Syngenta nagrađuje ratare koji će sejati njeno seme u proleće 2022., za uspostavljanje direktnog kontakta sa kompanijom. Evo kako!

Svetski lider u oblasti poljoprivrednih istraživanja, razvoja i inovacija - kompanija Syngenta želi da uspostavi direktnu komunikaciju sa poljoprivrednim proizvođačima u okviru programa "Skeniraj i profitiraj".

Sve je online

Program ’"Skeniraj i profitiraj" već drugu godinu zaredom omogućava kupcima semena hibrida suncokreta i kukuruza da potpisivanjem ugovora i obezbeđivanjem količina povrate deo novca na svoj račun. A u 2022. godini, ovaj program se koristi još jednostavnije - sve je online i putem mobilnog telefona ili računara!

U proizvodnoj sezoni 2022. kompanija Syngenta je otišla korak dalje. Po prvi put u Srbiji, kupcima je omogućeno da i ugovore potpišu "ON LINE" u bilo kom trenutku i gde god se nalazili. To obezbeđuje proizvođačima direktnu komunikaciju sa kompanijom Syngenta i obezbeđuje neku vrstu sigurnosti proizvođačima u nabavci semena. Ovakav direktan, on-line kontakt za koji se krajnji korisnici semena opredele Syngenta nagrađuje.  

"Sve što je potrebno za potpisivanje ugovora, dokazivanje kupovine, slanje zahteva za odobrenje i pomoć pri korišćenju programa, nalazi se u okviru novog Portala za poljoprivredne proizvođače 'Skeniraj i Profitiraj'. Ovaj veliki tehnološki iskorak u lokalnom agrobiznis modelu omogućuje poljoprivrednicima da sve urade sami i to u svega nekoliko klikova. Program je lak za korišćenje i vodi poljoprivrednike korak po korak kroz ceo proces - od potpisivanja ugovora do isplate nagrade", poručuju iz ove kompanije.

Neophodno je ispoštovati sve korake kako bi uspešnost programa bila zagarantovana. Za više detalja o programu posetite link: www.syngenta.rs/sip

Kompanija Syngenta nastoji da neprestano ojačava odnose sa svojim kupcima, uz poboljšanje postojećih agrobiznis modela i razvoj novih strategija. Kvalitetno Syngenta seme i inovativne digitalne platforme stavljaju kupca u samo središte, nagrađuju njegov trud i garantuju dobre rezultate u svakoj poljoprivrednoj sezoni. 
Više u video prilogu:
 

Foto: Syngenta Agro