Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Syngenta dodatno nagrađuje!

Želimo da Vas obavestimo da ce program Skeniraj i Profitiraj biti produžen za potpisivanje Ugovora do 15.04.2022 bilo uz pomoć Syngenta predstavnika na terenu ili ON-LINE.

Više informacija o Promotivnom programu možete pronaći na Syngenta internet stranici, sa koje takođe možete započeti skeniranje https://www.syngenta.rs/sip

U toku je program Skeniraj i Profitiraj za proizvodnu sezonu 2022. godine, koji se koristi još lakše nego prošlogodišnji.

"Pri kupovini, dogovoriš se sa Syngenta® predstavnikom koliko i koje hibride uzimaš. Napravi se Ugovor sa jedinstvenim QR kodom, koji zatim treba pažljivo da pročitaš. Potom odlaziš po seme kod svog dobavljača po izboru. Zatim, preko telefona odeš na Internet stranicu www.syngenta.rs/sip i skeniranjem jedinstvenog QR koda pokreneš proces. Program će odmah prepoznati da si to ti, i prikazaće tvoje podatke sa ugovora. Onda skeniraš QR kodove sa vreća koje si kupio, jedan, drugi, treći i tako redom dok ne skeniraš sve količine za koje si potpisao ugovor. Kada završiš, klikneš na opciju zahtev za odobrenje", poručuju iz Syngente.  

Kompanija Syngenta nastoji da neprestano ojačava odnose sa svojim kupcima, uz poboljšanje postojećih agrobiznis modela i razvoj novih strategija. Kvalitetno Syngenta seme i inovativne digitalne platforme stavljaju kupca u samo središte, nagrađuju njegov trud i garantuju dobre rezultate u svakoj poljoprivrednoj sezoni. 

Foto: Syngenta Agro