Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bezbednost traktorista
  • 26.10.2022. 10:30

Kampanja za traktoriste "Budi vidljiv, budi bezbedan"

Kampanja koja je nedavno održana u Novom Pazaru, nastavlja se u Topoli, a tema je važnost i značaj poštovanja saobraćajnih propisa, tehničke ispravnosti traktora, adekvatne osvetljenosti traktora i rizike kojima su izloženi kada upravljaju traktorom.

Foto: Maja Celing Celić
  • 96
  • 58
  • 0

Opštinski savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Topola u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije sutra, 27. oktobra, sa početkom u 10.00 časova u sali Kulturnog centra Topola - bioskopu, sprovešće kampanju usmerenu ka vozačima traktora, "Budi vidljiv, budi bezbedan", prenosi Toppress.

Vozačima traktora će se ukazati na važnost i značaj poštovanja saobraćajnih propisa, tehničke ispravnosti traktora, adekvatne osvetljenosti traktora i rizike kojima su izloženi kada upravljaju traktorom.

Vozačima traktora će se ukazati na važnost i značaj poštovanja saobraćajnih propisa

Ovu kampanju predstavnici Agencije nedavno su sproveli i u Novom Pazaru u saradnji sa Centrom za bezbednost saobraćaja i Savetom za bezbednost saobraćaja. Ukazano je na važnost i značaj poštovanja saobraćajnih propisa u vezi sa zakonskim odredbama koje traktor mora da ispunjava kada učestvuje u saobraćaju, kao i ponašanju vozača traktora. Poseban akcenat je ukazan na postojanje zaštitnog rama i kabine kod traktora, ali i najčešćim greškama koje vozači traktora prave u saobraćaju.

Država izdvaja 125 miliona dinara za ugradnju traktorskih ramova

Agencija će i u buduće nastaviti sa svojim preventivnim aktivnostima ka svim ciljnim grupama.


Tagovi

Bezbednost traktorista Traktori u saobraćaju Kampanja Agencija za bezbednost saobraćaja Budi vidljiv budi bezbedan


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zova počinje da cveta. Upravo od njenog cveta može da se pravi čaj, sok, likeri, penušava pića, ali i da se dodaje jelima zbog aromatičnog mirisa, kao i u kozmetičkoj industriji. U knjaževačkom kraju ovu biljku zovu baz!