Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodnja meda
  • 04.04.2015. 18:00

Mladi - budućnost pčelarstva

Primer za odlične rezultate u našoj zemlji su pčelari sa svojim proizvodima, koji se nalaze i na tržištu Evrope i sveta.

  • 189
  • 7
  • 0

U selu Kamenovo kod Petrovca na Mlavi, ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine prof. dr Snežana Bogosavljević Bošković je otvorila tradicionalni Sabor Dani mlavsko - homoljskih pčelara.

"Pored izvanrednih uslova, stručnjaka, znanja i što je najvažnije vrednih domaćina, nema razloga da Evropski proizvođači imaju bolje rezultate. Primer za odlične rezultate u našoj zemlji su pčelari sa svojim proizvodima, koji se, osim u našoj zemlji, nalaze i na tržištu Evrope i sveta", podvukla je ministar Bogosavljević Bošković i podsetila poljoprivredne proizvođače da će Ministarstvo i ubuduće, kao najbliži saradnik, učiniti sve da pomogne kako bi se povećala proizvodnja i konkurencija, što bi rezultiralo time da mladi ne napuštaju ove prostore, već postanu proizvođači sa dobrim rezultatima čime bi sebi obezbedili kvalitetan i prosperitetan život na selu.

U zgradi SO Petrovac na Mlavi, ministar Bogosavljević Bošković je sa saradnicima razgovarala sa načelnikom Braničevskog okruga, predsednicima opština i poljoprivrednim proizvođačima o izazovima i problemima sa kojim se susreću i rešenjima kojima bi Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine pomoglo da se poboljša i zaštiti proizvodnja.
Ministar Bogosavljević Bošković je posetila i vinariju Milošević u selu Lopušnik i farmu svinja u selu Trnovče.

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede i životne sredine Republike Srbije, foto: depositphotos.com; DarioSz


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske delatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Pčelarstvo Vinarija Milošević Farma svinja Pčelari Kamenovo Petrovac na Mlavi Dani mlavsko-homoljskih pčelara Snežana Bogosavljević Bošković Evropski proizvođači Poljoprivredni proizvođači

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.