Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Adeco d.o.o
  • 08.06.2017. 12:15

1. Poslovna konferencija Adeco - ADECONF

Kompanija Adeco je od 02. - 04. juna, u centru za privredno tehnološki razvoj - CePTOR na Andrevlju na Fruškoj gori, organizovala 1. Poslovnu konferenciju - ADECONF 2017.

  • 347
  • 20
  • 0

Kompanija Adeco je od 02.- 04. juna, u centru za privredno tehnološki razvoj - CePTOR na Andrevlju na Fruškoj gori, organizovala 1. Poslovnu konferenciju - ADECONF 2017.

Cilj konferencije bio je da se, pored noviteta u poslovanju kompanije Adeco, kroz zanimljive prezentacije Adeco stručnjaka predstave i svetski trendovi u proizvodnji maziva kao i da se kroz direktan kontakt i razmenu ideja unapredi poslovna saradnja, kako sa postojećim tako i sa potencijalnim poslovnim partnerima. Konferenciji je prisustvovalo oko 20 kompanija iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije sa oko 40 svojih predstavnika.

Adeco napređuje proizvodnju i podiže kvalitet

U petak, 02. juna, konferenciju je svojom pozdravnom rečju otvorio Nikola Gvozdenović - direktor Adeco-a. Poželevši svim učesnicima dobrodošlicu, Gvozdenović je između ostalog istakao: "Poslednjih pola godine smo uradili dosta bitnih stvari u smislu podizanja našeg kvaliteta, investicija u novu laboratorijsku opremu, obnovili smo vozni park, uspešno smo uradili resertifikaciju ISO 9001 i 14001 standarda, počeli smo da radimo u novom softveru, a u kratko vreme ćemo imati i novi sajt u okviru koga će biti i mogućnost online kupovine. Takođe, narednog meseca treba da bude puštena u rad i nova moderna linija za punjenje ulja u komercijalna pakovanja i na taj način ćemo povećati naše proizvodne kapacitete."

Učesnici 1. Poslovne konferencije Adeco - ADECONF

Drugi dan, bio je posvećen radnom delu konferencije, koji je započet prezentacijom Miloša Gvozdenovića - komercijalnog direktora u kompaniji Adeco, sa temom: "Prodajni rezultati i aktuelna tržišna pozicija kompanije Adeco". Nakon toga, Milana Đuričić - menadžer kvaliteta u Adeco-u, predstavila je prezentaciju sa temom: "Kontrola kvaliteta u kompaniji Adeco".

Prepodnevni deo drugog dana konferencije, završen je prezentacijom Aleksandra Kekića inženjer razvoja, tehničke podrške i primene maziva u Adeco-u sa temom: "Prikaz novih Adeco proizvoda".

Nakon pauze za ručak, nastavljen je rad sa još dve zanimljive prezentacije. Aleksandar Kekić je predstavio nove trendove u proizvodnji maziva, a zatim je Radovan Vlajković - marketing menadžer u Adeco-u, predstavio nov marketinški pristup kompanije. Nakon radnog dela konferencije, učesnici su imali priliku da, u obližnjem mestu Banoštor obiđu vinariju "Šijački" i vinariju "Vinogradi Urošević".

Konferencija je završena u nedelju, 07. juna, prezentacijom Aleksandra Kekića sa temom: "Prikaz ekspolatacionog ispitivanja Adeco maziva" i panel diskusijom na temu razmene iskustava i predloga za unapređenje saradnje.


Foto prilog


Tagovi

Adeco Mazivo Nikola Gvozdenović ISO 9001 standard Miloš Gvozdenović Šijački


Partner

Adeco d.o.o

Temerinski put 109, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 678 00 80, e-mail: prodaja@adeco.rs web: http://adeco.rs

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.