Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Selfi iz bašte
  • 15.05.2020. 14:30

10 naj selfija u drugom krugu vrućeg izbora #mojepovrće

Izabrali smo deset najboljih. Nije bilo lako. Sada je na učesnicima da izaberu pobednika.

Foto: Agroklub
  • 280
  • 13
  • 0

Nakon što smo objavili potragu za najboljim selfijem iz bašte, nismo ni slutili kakve ćemo fotografije i priče gledati i čitati?!

Neki u baštu idu kao na modnu pistu. Tu su pin up frizure, momci sa mišićima, penzionerke koje zrače s više radosti od većine današnjih tinejdžera. Slike prepune rezultata rada, volje i hrabrosti. Toliko truda nakon napornog radnog dana u banci, u bolnici ili za računarom. 

Na fotografijama ste podelili svoje najvrjednije - unuke, decu, čak i one koji su još 'u pelenama', koji se polako uče ritmu fabrike na otvorenom - uzgajanju biljaka. Od semena do ploda pa opet semena. Krugu života čije smo važnosti postali svesni više nego ikada pre. 

Vaše fotografije su inspiracija, a priče sjajne. Neke od njih bi rado, sigurni smo, objavili kakvi lajfstajl magazini. Gledajući u njih svakome postaje privlačna ideja života na selu. Vaše zlatne godine su nadahnjujuće, a tek porodice...

Bilo je teško oceniti selfije i fotografije, postove, pesme... sav taj trud. Istovremeno i zanimljivo videti iza tog vizuelnog i poetičnog, pa pokušati da shvatimo ko ste zapravo. A trudili smo se baš oko toga. 

Tražimo najbolji selfi iz bašte ;)

Najviše nam je žao što TOP10 nema barem 50 mesta, jer toliko sjajnih kadrova nije stalo u ovaj najuži izbor.

Ovo nije naše ni prvo, a ni poslednje deljenje poklona. Mi smo ovde svaki dan i rado vas pratimo, posebno na našem KLUBu. Zato se nadamo da ćete, i nakon što završi ova slatka priča oko #mojepovrće selfija, nastaviti da budete sa nama. Jer sve raduje kada podelite plodove svoga truda, rada i ljubavi. Ili pitate za savet. Ili još bolje, kada ukažete na sopstveno iskustvo ili neku zanimljivost. 

Izabrali smo 10 onih koji su prema ocenama žirija, a poštujući pravila igre, dobili najviše bodova. Sada je na vama red jer, između 10 najboljih, pobednika će glasanjem odlučiti sami učesnici. Doooobro ih osmotrite i svojim glasom odlučite pobednika. 

Podsetimo izborni dan je u subotu, 16. maja 2020. Nagrada za najbolji selfie je plastenik, drugoplasiran(u)og čeka Agroklub majica, a trećeplasiran(u)og člana prikladna knjiga. Objava pobednika biće 17. maja 2020. godine.


Tagovi

Selfi Bašta Plastenik Najbolji Moje povrće Glasanje


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta