Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kreditiranje u poljoprivredi
  • 03.05.2016. 15:30

106 miliona dinara za priključnu mehanizaciju

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede dodelio je vojvođanskim poljoprivrednicima 107 ugovora o kreditiranju nabavke nove priključne mehanizacije u 2016. godini.

  • 118
  • 5
  • 0

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede dodelio je vojvođanskim poljoprivrednicima 107 ugovora o kreditiranju nabavke nove priključne mehanizacije u 2016. godini. Krediti su u ukupnom iznosu od 106 miliona dinara.

Uručujući korisnicima ugovore, direktor Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede Jožef Sabo je rekao da su vojvođanski poljoprivrednici veoma zainteresovani za ovu kreditnu liniju. Kako je naveo, do sada je plasirano preko hiljadu kredita za nabavku poljoprivredne mehanizacije u ukupnoj vrednosti od 1,2 milijarde dinara, od čega je više od 500 ugovora za kupovinu traktora.

Sabo je još dodao da je za deceniju i po Fond plasirao preko četiri hiljade kredita, u vrednosti od 3 milijarde dinara.


Izvori

Pokrajinska vlada


Tagovi

Priključna mehanizacija Krediti Razvoj poljoprivrede Jožef Sabo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Postavljanje kablova na rendžer zalivnom sistemu, pred predstojeću sezonu. Rendžeri su pokretne mašine za navodnjavanje, a vodu zahvataju iz kanala preko pumpnog agregata. Iz rasprskivača koji su postavljeni duž mašine voda se raspoređuje p... Više [+]