Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Delta Holding
  • 20.11.2015. 18:00

18 miliona dinara za podršku razvoju poljoprivrede

Delta Holding raspisuje novi konkurs za podršku razvoju poljoprivrede u Srbiji kroz program "Zasad za budućnost". 18 miliona dinara biće bespovratno dodeljeno socijalnim preduzećima, putem javnog konkursa koji će biti otvoren od 23. novembra do 18. decembra.

  • 826
  • 40
  • 0

Delta Holding raspisuje novi konkurs za podršku razvoju poljoprivrede u Srbiji kroz program "Zasad za budućnost". Ukupno 18 miliona dinara biće bespovratno dodeljeno socijalnim preduzećima, putem javnog konkursa koji će biti otvoren od 23. novembra do 18. decembra.

Projektima do razvoja poljoprivrede

Pravo učešća na konkursu imaju zadruge i udruženja koja rade po principu socijalnog preduzeća i koja kroz razvoj poljoprivredne proizvodnje rešavaju određeni socijalni problem: smanjenje siromaštva, zapošljavanje osoba sa invaliditetom, samohranih roditelja i drugih marginalizovanih društvenih grupa.

Vrednost pojedinačnih grantova je od 240.000 do 1.800.000 dinara. Projekti koji konkurišu treba da budu usmereni na razvoj poljoprivrede kroz uzgoj svinja, voćarstvo, povrtarstvo u primarnoj i sekundarnoj proizvodnji.

Info tribine za više informacija

Detalji projekta "Zasad za budućnost", kao i formulari za prijavu nalaze se na web stranici Delta Fondacije. Potencijalni aplikanti moći će da se informišu o proceduri prijavljivanja na konkurs, kriterijumima konkursa i načinu popunjavanja prijavnog obrasca na info tribinama koje će biti održane:

  • 23. novembra u Beogradu
  • 24. novembra u Somboru
  • 25. novembra u Nišu
  • 26. novembra u Zaječaru.

Ovo je drugi put da Delta Holding sprovodi projekat "Zasad za budućnost". U prvoj godini projekta grantove od ukupno 7.5 miliona dinara dobilo je šest najboljih projekata iz Smedereva, Užica, Priboja, Šapca, Zemuna i Surčina. Cilj projekta je podrška zapošljavanju teže zapošljivih kategorija stanovništva, uz razvoj poljoprivredne proizvodnje u Srbiji. U projektu, kao partner učestvuje i Trag fondacija, a podršku je dao i Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Republike Srbije.


Tagovi

Zasad za budućnost Delta Holding Konkurs Bespovratna sredstva Projekt Razvoj poljoprivredne proizvodnje Uzgoj svinja Voćarstvo Povrtarstvo Tribina

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.