Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Svetski dan jabuka
  • 20.10.2017. 13:00

A kako ti pojedeš svoju jabuku?

Povodom Svetskog dana jabuka, američka organizacija "USApple" ima super popularnu kampanju.

Foto: romrodinka / Bigstock
  • 79
  • 3
  • 0

Svetski dan jabuka obeležava se 20. oktobra, a sve je započela organizacija "Common Ground" 1990. godine u Londonu. Cilj im je bio promocija njenih zdravstvenih kvaliteta i demonstracije mnogobrojnih sorti jabuka, koje se uzgajaju u Engleskoj.

Ove godine američka organizacija "USApple" takođe organizuje kampanju naziva "How Do You #AppleADay?" kojom želi da prato navike onih koji konzumiraju jabuke, navodi freshplaza.

U SAD-u je ceo oktobar posvećen jabuci, gde "USApple" kroz medije i druge kanale komunikacije podstiču sve pojedince da dele komentare, postove, fotografije i videozapise o tome šta oni čine za svoj #AppleADay. Svaka osoba koja deli materijale na njihovoj internet stranici, na društvenim medijima i to s heštegom #AppleADay, ulaze u svojevrsnu nagradnu igru gde su dobici poklon kartice ili druge nagrade.

Od komadića do prženih jabuka, izblendanih ili pečenih, kao jutarnji obrok ili kao ponoćni zalogajčić, "USApple" nastoji da stvori najduži popis načina uživanja u ovom voću.

"Naša industrija i šira zdravstvena zajednica uvek podstiču ljude da jedu barem jednu jabuku dnevno. Ali ta jabuka ne mora za sve izgledati jednako", rekla je Korena Vilson (Korenna Wilson), zadužena za odnose sa medijima, "USApple".

"Želimo da imamo 'vrhunsku berbu' kada su u pitanju potrošači, kako bismo saznali kako ljudi uživaju u omiljenim jabukama i pokazati da smo daleko od dosadnog načina konzumiranja. Rastući popis će nam dati nove ideje kako se uklopiti u tu jabuku dnevno", zaključila je Wilson.

A na koji način vi pojedete svoju jabuku dnevno?

Foto: romrodinka / Bigstock


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D