Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dopisnik Agrokluba
  • 09.03.2020. 09:00

Agroklub je u potrazi za dopisnicima novinarima - javi se!

Doprinesi razvoju agrara i očuvanju ruralnog prostora i/ili tradicije svog kraja, ali tako i da dopuniš svoj kućni budžet s honorarom za svaki objavljeni tekst. Svoju biografiju i probni tekst, na temu po izboru, pošalji na info@agroklub.rs do 31. marta.

Foto: Bigstock/Yastremska
  • 1.014
  • 49
  • 0

Informacioni sistem Agroklub raspisuje konkurs za novinare dopisnike. Ako si po struci novinar ili voliš da pišeš, a interesuju te poljoprivreda i priče sa sela - ti si naš pravi izbor!

Širimo mrežu dopisnika, spoljnih saradnika na teritoriji cele Srbije. Javi nam se i postani bitan deo najveće zajednice poljoprivrednika.

Svoju biografiju i probni tekst, na temu po izboru, pošalji na info@agroklub.rs do 31. marta.

Unazad, više od 10 godina, Agroklub je kroz izveštavanje o najvažnijim poljoprivrednim događajima, radovima u polju, savetima o uzgoju biljaka i životinja i pričama o samim poljoprivrednicima, objavio više od 50 hiljada tekstova i više hiljada različitih foto galerija i video priloga.

Pratimo najvažnija dešavanja u agraru Srbije, upozoravamo na probleme i govorimo o temama koje trenutno najviše 'tište' naše poljoprivrednike. Mi smo na njivama, u voćnjacima i štalama, vinogradima i u podrumima. Slušamo, gledamo i pišemo o našim proizvođačima i o svim izazovima današnje proizvodnje hrane. Posećujemo sajmove i manifestacije i ne izostavljamo reč struke.

Svoju biografiju i probni tekst pošalji nam do kraja marta

Zato smo danas najveći medij specijalizovan za poljoprivredu na internetu u tri države (SRB, RH i BiH) i svakog dana nam poverenje daje više desetina hiljada čitalaca.

Ambicija Agrokluba je da našim korisnicima damo još više kvalitetnih informacija na osnovu kojih će oni sutra moći da donesu bolje odluke.

Ako si se pronašao u ovim rečima; našim ciljevima i nastojanjima - ne čekaj, javi se!

Doprinesi razvoju agrara i očuvanju ruralnog prostora i/ili tradicije svog kraja, ali tako i da dopuniš svoj kućni budžet s honorarom za svaki objavljeni tekst.

Svoju biografiju i probni tekst, na temu po izboru, pošalji na info@agroklub.rs do 31. marta.

Čekamo te!


Tagovi

Agroklub Novinar Dopisnik Konkurs Saradnici Honorarni posao


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...