Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Serbia Organika
  • 02.03.2018. 09:00

Bačka Topola - praksa za mlade od 15 do 35 godina

Opština Bačka Topola pozvala je sve mlade, uzrasta od 15 do 35 godina, da se prijave na konkurs u okviru projekta "Podsticanje zapošljavanja mladih".  Poziv je namenjen onima koji su završili ili završavaju poljoprivredne i tehnološke fakultete i škole.

  • 251
  • 11
  • 0

Opština Bačka Topola pozvala je sve mlade, uzrasta od 15 do 35 godina, da se prijave na konkurs u okviru projekta "Podsticanje zapošljavanja mladih".  Poziv je namenjen onima koji su završili ili završavaju poljoprivredne i tehnološke fakultete i škole. Radi se o praksi, u trajanju od tri do šest meseci kod poslodavca koji se bave primarnom proizvodnjom organskih prerađevina biljnog ili animalnog porekla, kao i kontrolom i sertifikacijom organske proizvodnje.

Poslodavci kod kojih će se obavljati stručna praksa mogu da budu poljoprivredna gazdinstva ili pravna lica. Mladi će mesečno dobijati po 20.000 dinara, troškove prevoza i doprinose. Konkurs je otvoren do 15. marta, a u najuži izbor će ući 20 kandidata. 

Potražite pozive i prijave ovde.

Projekat vodi Nacionalno udruženje za razvoj organske proizvodnje Serbia Organika, a realizuje Nemačka organizacija za međunarodu saradnju (GIZ) u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.

Foto: Wavebreak Media Ltd / Bigstock


Tagovi

Bačka Topola Podsticanje zapošljavanja mladih Praksa Serbia Organika


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta