Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosti
  • 06.10.2016. 11:00

Baza Zaštitnih sredstava - novi servis Agrokluba

Sve informacije u vezi sa zaštitom bilja od sada možete pronaći u novoj Bazi Zaštitnih sredstava!

  • 402
  • 19
  • 0

Informacije u vezi sa Zaštitnim sredstvima možete pronaći na informacionom sistemu Agroklub! Ovih dana pod okriljem Agrokluba pokrenuta je nova baza korisnih informacija - Baza Zaštitnih sredstava.

Servis predstavlja listu registrovanih sredstava za zaštitu bilja, koji je kreiran na osnovu javno dostupnih informacija o registrovanim preparatima na teritoriji Republike Srbije.

Baza Zaštitnih sredstava, trenutno je u pripremnoj, test fazi, obuhvata preko 1.000 proizvoda struktuiranih po kategorijama, aktivnim supstancama, opisu pojedinačnog proizvoda, njihovim proizvođačima i distributerima na tržištu Srbije. Na ovaj način informacioni sistem Agroklub nastavio je sa svojim planovima razvoja u ovoj godini i ujedno sprema nove projekte za naredni period.

Baza Zaštite dostupna je od danas na linku www.agroklub.rs/zastitna-sredstva/

Realizacija projekta urađena je sa ciljem da se na jednom mestu poljoprivrednicima pruže korisne informacije o zaštitnim sredstvima, gde se na lak način mogu pretraživati podaci o trenutno registrovanim supstancama zaštite kod nas, kao i njihov način primene. Kako bi servis u potpunosti dao odgovore o sredstvima za zaštitu bilja, sugestije sa vaše strane su dobrodošle.


Tagovi

Agroklub Baza zaštitnih sredstava Zaštita bilja Republika Srbija Aktivne supstance


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.