Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dejvid Bekam
  • 10.07.2018. 18:15

Bekam: Šta posle fudbala? Vino i viski!

Dejvid Bekam, nekadašnji kapiten Engleske, odabrao je da novac nakon fudbalske karijere uloži u vinograd, a proizvodi i škotski viski, koji se pije i u Južnoj Africi.

Foto: Wonderland
  • 852
  • 41
  • 0

Reprezentacija Engleske se sutra,11. jula od 20 sati na stadionu Lužnjiki u Moskvi sastaje u polufinalnom meču Svetskog prvenstva u fudbalu sa selekcijom Hrvatske. Fudbaler Totenhema, Hari Kejn (Harry Edward Kane) nosi kapitensku traku, koja je nekad pripadala čuvenom Dejvidu Bekamu (David Robert Joseph Beckham). Ovaj 43-ogodišnjak, nekadašni igrač Mančester Junajteda, Real Madrida, Los Anđeles Galaksija i Pari Sen Žermena, bio je vođa ekipe na prvenstvima od 2000. do 2006. godine. Danas, on je vlasnik vinograda, a proizvodi i viski.

Vina namenjena porodici i prijateljima

Bekam je svojoj supruzi Viktoriji za rođendan poklonio vinograd u okrugu Napa (Nappa Valley) u Kaliforniji, čija se vrednost te 2008. godine merila sa sedam nula. Za radove je zadužen tim stručnjaka, a Bekamovi nisu želeli da komercijalizuju vino, odnosno da ga namene širem tržištu. Umesto toga, u njemu uživaju sa svojim prijateljima. U okviru imanja nalazi se i raskošna vila. Međutim, porodica Bekam malo vremena provodi ovde. Da Bekam zaista zna da uživa u dobrim vinima, preneli su početkom godine britanski mediji, navodeći njegov izbor  u jednom restoranu: Grands Échézeaux Domaine De La Romanee-Conti (jedno od njskupljih i najtreažnijih vina),  La Tâche (Pinot Noar), Chateau d'Yquem Sauternes (Sauvignon Blanc).

Prefinjeni škotski viski

Osim vina, Dejvid Bekam preferira i kvalitetan viski. Zbog toga je 2014. godine pokrenuo sopstveni brend ovog prefinjenog škotskog pića u saradnji sa svojim menadžerom Sajmonom Fulerom (Simon Fuller) i globalnim liderom u ovom poslu, kompanijom Diaego. "Haig club" viski namenjen je onima koji misle da im se to piće ne sviđa, izjavili su jednom prilikom. Da je stekao slavu, potvrdila je i promocija u martu ove godine u Južnoj Africi.


Tagovi

David Beckham Nappa Valley Simon Fuller Haig club Škotski viski Vinograd Kalifornija


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Srećan vam Dan svete Julijana! :D Danas je običaj da se čovek dobro najede, a ko je sklon alkoholu, i dobro napije :D