Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • XXL traktor
  • 20.03.2023. 18:00

Big Bud: Kako izgleda potpuno novi XXL traktor?

Novi model se mogao videti na nedavno održanom sajmu poljoprivredne mehanizacije u Las Vegasu. Kako izgleda američka grdosija?

Foto: Twitter/@ScottSloan6164
  • 156
  • 23
  • 0

Javno su objavljene prve fotografije i video potpuno novog 640 "Big Bud" traktora iz kategorije XXL. "Big Equipment", američki proizvođač poljoprivrednih mašina je pre dva meseca najavio da će u saradnji s "Rome Agricultural and Construction Equipment" napraviti novi model legendarnog "Big Bud" traktora. 

Novi model se mogao videti na nedavno održanom sajmu CONEXPO-CON/AGG u Las Vegasu.

Težina mu je oko 32 tone. Opremljen je "Caterpillar" komponentama, dok motor C-18 zapremine 18 litara isporučuje 640 do 750 KS. Okvir mašine je debeo nešto manje od četiri centimetra. Ima najveće i najteže Cat 988 HD osovine ikad korišćene na traktoru.

Stiže novi, još snažniji traktor Big Bud 640?

Vožnju obezbeđuje Cat TA22 HD 18-brzinski "powershift" menjač. Kupci imaju različite opcije za gume, uključujući Titan LSW 1100/45 R46c širine od 1,1 m.

Ljubitelji poljoprivredne mehanizacije ističu da će biti zanimljivo videti kako će se traktor ponašati na terenu. Još uvek nije poznata cena.

 


Tagovi

XXL traktor Big Bud 640 Traktor Big Bud Mega traktor Conexpo Las Vegas Construction Equipment


Autorka

Ranka Vojnović

Više [+]

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrtarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetaju nego šta, i u februaru!

Slikala u blizini Tršića Sofija Knežević