Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Oglas
  • 10.10.2022. 12:00

Država prodaje vina i rakije u rinfuzi iz smedrevske Ekonomije

Vino i rakija koji su predmet prodaje javnim nadmetanjem labaratorijski su ispitani kod sertifikovane laboratorije. Ponude se podnose najkasnije do 17. oktobra.

Foto: Depositphotos/yacobchuk1 (ilustracija)
  • 168
  • 41
  • 0

Uprava za zajedničke poslove republičkih organa otuđuje iz javne svojine Republike Srbije vino i rakiju u rinfuzi koji su proizvedeni i uskladišteni na Ekonomiji u Smederevu. Prodaja je oblikovana u 10 partija sa podacima o vrsti, količini, početnoj ceni i godini berbe i to vina Zlatni breg, Smederevka, Zlatni Muskat i Plavinac, a Lozovače, Jabukovače i Komovice rakije.

Prodaje se ukupno 5.250 litara rakije i 9.100 litara vina. Početne cene vina se kreću od 120 dinara bez PDV za litar Smederevke ili Zlatnog brega do 150 dinara za Plavinac. Početna cena rakije komovice je 300 dinara za litar bez PDV-a, dok je cena lozovače i jabukovače po 400 dinara za litar.

Vino i rakija koji su predmet prodaje javnim nadmetanjem labaratorijski su ispitani kod sertifikovane laboratorije. Rezultati ispitivanja vina i rakije će biti dostupni na uvid svakom potencijalnom kupcu. Otuđenje predmetnih dobara sprovodi se po partijama u količini koja ne može biti manja od 20 litara za svaku partiju pojedinačno. Odgovarajuće posude za preuzimanje vina i rakije obezbeđuje kupac, za čiju ispravnost i higijenu je odgovoran.

Pravo na učešće u kupovini imaju sva pravna i fizička lica koja dostave dokumentaciju određenu ovim oglasom.

Detaljnije o podnošenju ponude možete pročitati u dokumentu ispod teksta

Ponude se podnose najkasnije do 17. oktobra do 10.00 časova, na adresu: Uprava za zajedničke poslove republičkih organa, Beograd, Nemanjina 22-26, I sprat, kancelarija br. 14.

Koverat sa ponudom na prednjoj strani mora imati pisani tekst "PONUDA ZA KUPOVINU VINA I RAKIJE - NE OTVARAJ", a na poleđini naziv lica koje podnosi ponudu, broj telefona i adresa, broj, naziv Partije za koju se podnosi ponuda.


Dokumenti


Tagovi

Vina Rakije Prodaja Uprava za zajedničke poslove republičkih organa


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...