Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • RuralFoto izbor
  • 02.07.2023. 09:00

Evo koja nagrada čeka onu s najviše glasova publike

Biramo najbolje ruralne fotografije u 2023. godini. Još nije kasno da nominujete svoje!

Foto: Pixell/Goran Kovacic
  • 184
  • 12
  • 0

U toku je RuralFoto konkurs - izbor najboljih ruralnih fotografija 2023. godine. Prilika je to da svi koji vole da ovekoveče neku od lepota naših ruralnih prostora, da nominuju svoje fotke i osvoje vredne nagrade.

Nominirati ih možete na našoj društvenoj mreži KLUB do 31. avgusta 2023. Kakve prizore su do sada "uhvatili" naši čitaoci pogledajte OVDE

Svaki registrovani korisnik može da nominuje četiri, jednu po kategoriji, a one su: životinje, priroda, selo i proizvodnja hrane. Pobednici kategorija osvajaju novčanu nagradu u iznosu od 500 evra bruto. Tu je i posebna nagrada sponzora za fotografiju s najvećim brojem lajkova čitaoca.

Mnogi učesnici su nas pitali koja je to posebna nagrada pa je ovom prilikom otkrivamo.

Vikend u Gorskom kotaru za četvoro

U ovim vrućim letnjim danima, zamislite kako bi bilo pobeći u šumu, na čisti vazduh, biciklirati ili šetati, pojesti lovačku štrudlu od šumskog voća. Vikend u blizini Lokvarskog jereza, izvora reke Kupe, parkova prirode i nacionalnog parka Risnjak, smeši se nekom od vas.

Autoru fotografije s najviše glasova publike, sledi nagrada sponzora Hrvatskih šuma - vikend odmor za četiri osobe u Gorskom kotaru. Pogledajte kako izgleda Pansion Lovački u Delnicama.

Opuštajući vikend s porodicom omogućuju Hrvatske šume d.d.

Dakle, još puna dva meseca ostaje za nominaciju vaših fotografija.

Učesnici RuralFoto konkursa moraju da budu punoletni, registrovani korisnici portala Agroklub, pri čemu je potrebno popuniti sve tražene podatke u obrascu za registraciju. Sva pravila izbora pročitajte OVDE.

Ako niste sigurni kako napraviti dobru fotku, pripremili smo 10 saveta stručnjaka o tome kako ona može da bude još bolja.

Evo 10 saveta kako napraviti dobru ruralnu fotografiju

Pre nego što krenete da hvatate kadrove okružene letnjim, bujnim zelenilom, ne bi bilo loše da dovedete u red travnjake, a veliki izbor traktorskih kosilica možete da pronađete u Pevexu.

Proglašenje najboljih fotografija biće održano 15. septembra 2023. u Osijeku na konferenciji o novim tehnologijama u poljoprivredi AgroRocks 2023., gde će biti i izložba radova.

Partner RuralFoto konkursa je Evropska komisija koja promoviše Zajedničku poljoprivrednu politiku EU - partnerstvo između poljoprivrede i društva kojim se obezbeđuje stabilno snabdevanje hranom, a poljoprivrednicima obezbeđuje prihod i održava dinamičnost ruralnih područja. 

Kako da nominujete fotografiju na KLUB-u:

 


Tagovi

Hrvatske šume Pevex Najbolje ruralne fotografije 2023. Evropska komisija RuralFoto konkurs


Autorka

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistar politikologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj


Partner

RuralFoto

Agroklub, Internet