Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cena goriva
  • 18.11.2022. 16:30

Evro dizel pet dinara jeftiniji

Podsetimo, cena evro dizela prošle nedelje bila je 222 dinara po litru, dok je bezin bio tri dinara skuplji u odnosu na trenutnu cenu.

Foto: Depositphotos/minervastock
  • 270
  • 64
  • 0

U skladu sa članom 3. stav 4. Uredbe o ograničenju visine cena derivata nafte ("Sl. glasnik RS", br. 97/22, 110/22 i 121/22), utvrđuje se najviša maloprodajna cena derivata nafte za period od 15 časova 18. novembra 2022. godine do 25. novembra 2022. godine, i to za:

  • EVRO DIZEL, u iznosu 217,00 dinara za jedan litar i
  • EVRO PREMIJUM BMB 95 u iznosu 183,00 dinara za jedan litar.

Takođe, u skladu sa članom 3. stav 5. navedene uredbe, obaveštavaju se privredni subjekti koji obavljaju delatnost trgovine motornim i drugim gorivima na stanicama za snabdevanje prevoznih sredstava da su dužni da utvrđene maloprodajne cene derivata nafte primene odmah po objavljivanju na zvaničnoj internet stranici Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine.

Podsetimo, cena evro dizela prethodnih dana bila je 222 dinara po litru, dok je bezin bio tri dinara skuplji u odnosu na trenutnu cenu.


Tagovi

Evro dizel Benzin Cena goriva Ministarstvo unutrašnjih poslova


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seljačka vranjska metla za metenje dvorišta.