Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najam traktora
  • 11.05.2024. 18:00

Firma koja je kupila 90 traktora ne bavi se poljoprivredom?

Jedan nemački startap bavi se zakupom traktora koje iznajmljuje preko lokalnih trgovaca poljoprivrednih mašina.

Foto: Shutterstock/Filmbildfabrik
  • 236
  • 57
  • 0

Jedno nemačko preduzeće kupilo je 90 traktora, ali ne bavi se poljoprivredom. Ova je vest privukla tamošnje medije pa je Agrarheute objasnio šta je u pozadini ove kupovine. 

Nude više brendova 

Dakle, brend traktora Case IH izvestio je o prodaji 90 traktora jednoj firmi koja se bavi iznajmljivanjem, startapu "easyTraktor" sa sedištem u Hamburgu koji je od svog osnivanja 2021. povećao vozni park na 105 traktora. Njihov je cilj ponuditi ih u zakup na jednostavan i jeftin način. 

Iako su deoničari startapa "Case IH Mager & Wedemeyer, easyTraktor" tvrdi da posluju nezavisno od robne marke. Tako na svojim stranicama nude i brendove John Deere, Deutz-Fahr i JCB. 

Naručeni traktori bili su u rasponu od modela Case IH Maxxum 150 sa maksimalnom snagom od 175 KS do Case IH Puma 260 KS. Zakup zaključuju preko lokalnih trgovaca poljoprivrednih mašina. 

Koliko košta radni sat? 

U cenu najma uključeni su svi dodatni troškovi kao što su održavanje i kasko osiguranje, ali i pregledi i servis. Navode da je najam predviđen za najmanje 500 radnih sati. 

Kada je reč o ceni, Case IH Maxxum 150 nude već od 22,90 evra po satu, zavisno od opreme, a može se preuzeti sledeći radni dan od dana porudžbine. Kompanija takođe garantuje popravke na licu mesta, ili ako to nije moguće, zamenski traktor u roku od 48 sati.


Tagovi

Najam traktora Radni sat Case IH EasyTraktor Cena zakupa Traktor na iznajmljivanje


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.