Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković d.o.o.
  • 18.05.2023. 13:30

Gde se može isprobati Claas Arion serije 600 na nedelju dana, besplatno?

Šta se nudi poljoprivrednicima u komšiluku?

Foto: Jerković d.o.o.
  • 262
  • 43
  • 0

U komšiluku imaju zanimljivu akciju, koja je privukla mnoge zainteresovane. Hrvatska kompanija Jerković d.o.o. iz Koške jednog poljoprivrednika na nedelju dana daruje korišćenjem novog traktora Claas Arion iz serije 600 koji se nalazi u njihovoj ponudi.

"Traktor je osiguran, dobitnik sam toči gorivo, a mi ćemo mu mašinu dostaviti na željenu adresu", otkriva nam Pavle Marić, direktor prodaje te kompanije, koji će obradovati jednog proizvođača sa područja pet slavonskih županija.

Opremljen za prednja i stražnja priključna oruđa

Seriju odlikuje udobnost kabine

Inače, Claas-ovu Arion 600 seriju čine četiri modela (610, 630, 650 i 660) od 145 do 205 konjskih snaga. Odlikuje ih nova generacija 6-cilindarskih DPS (Deere Power Systems) motora s turbopunjačem varijabilne geometrije i povećanom efikasnosti.

Claas-ov koncept niskih brzina sa samo 650 obrtaja u minuti omogućava postizanje maksimalne snage između 1.500 i 1.700 obr/min uz ekonomičniju iskoristivost goriva odnosno manju potrošnju i veće performanse.

Iz ponude traktora Claas serije 600 kompanija Jerković izdvaja akcijski model Arion 630 Hexashift CIS+. Uz njega besplatno dobija se i navigacioni sistem proizvođača Trimble. 

Ova serija dolazi s mogućnošću odabira između dva tipa menjača: Hexashift i Cmatic. Zadnji hidraulični podizni mehanizam prilagođen je za sve poslove s ovom kategorijom traktora. Zavisno od modela maksimalna podizna masa je 7,5 ili osam tona, što omogućava nošenje i najtežih priključaka. Prednji hidraulični podizni mehanizam odlikuje pozicija blizu traktora, što omogućava lakše upravljanje i rad. Maksimalna podizna masa iznosi četiri tone te omogućava rad s kombiniranim radnim mašinama iza i ispred traktora.

Prostrana kabina za maksimalnu udobnost (Foto: Claas)

Ono što dodatno odlikuje traktore iz ove serije svakako je udobnost kabine. U standardnoj opremi ona dolazi s hidro-mehaničkim vešenjem u četiri tačke s mogućnošću podešavanja. Prostrana kabina s pametno postavljenim stubovima omogućava preglednost s vozačevog mesta u svim smerovima. Vozačevo sedište opremljeno je pneumatskim vešanjem s mogućnošću podešavanja prema težini vozača. Jednostavan pristup vozačevom mestu omogućava podesivi stub volana i sklopivo pomoćno sedište.

Klimatizacija kabine može biti manualna ili automatska, dok oprema kao što je: kožno sedište sa funkcijom ventilacije i grejanja, kožni volan, zatamnjenje stakala, dodatni priključci za električne uređaje može biti odabrana prema željama kupca.


Tagovi

Jerković d.o.o. Pavle Marić Claas traktor Serija 600 Claas Arion Besplatno korišćenje


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.