Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Human Hoist
  • 08.01.2019. 17:00

Human Hoist: odlična dizalica za popravke traktora ili kombajna

Radi se o dizalici za mehaničare, koja se prilagođava svim vašim potrebama, a pogotovo je pogodna za one situacije kada je teško zavući se ispod mašine, kako biste je popravili. 

Foto: Youtube/screenshot
  • 185
  • 5
  • 0

Popravljanje mašina uz Human Hoist postaje mnogo lakše. Radi se o dizalici za mehaničare, koja se prilagođava svim vašim potrebama, a pogotovo je pogodna za one situacije kada se teško zavući ispod mašine, kako biste je popravili. Human Hoist su izmislili rođaci Erik Britingam (Eric Brittingham) i Kevin Ferguson.

Pokreće se pomoću dve baterije od 28 V, koje se mogu puniti . Uključeni punjači u potpunosti pune svaku bateriju za jedan sat. Uz ovu dizalicu ne opterećujete leđa niti mišiće, glava je poduprta, te se možete bolje posvetiti poslu, a kvalitet materijala i konstrukcija osiguravaju decenije upotrebe proizvoda.

Dizalica radi na tri točka, sa kojima bez napora klizi iz položaja u položaj. Sprečava se slučajno kretanje stolice. Stolica se može kretati punom brzinom ili polako, radi tačnog pozicioniranja. Pomoću ove dizalice povećava se efikasnost rada, poboljšava kvalitet, smanjuju povrede, a time se dobija veće zadovoljstvo radnika!

Ovo bi bilo odlično za popravke traktora ili kombajna, slažete li se?

Kako izgleda u upotrebi, pogledajte u video prilogu:


Tagovi

Human Hoist Stolica Naslon Mehaničari Dizalica Popravka Traktor Kombajn


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!